Bane Ivanović u Realu

Najtraženiji

Bane Ivanović u Realu

Fudbal -
Žoze Murinjo spreman da Čelsiju plati 25 miliona evra za srpskog fudbalera

Srbin na ceni.Srpski reprezentativac Branislav Ivanović zauzima prvo mesto na spisku želja trenera Real Madrida Žozea Murinja. Članovi uprave „kraljevskog kluba“, nakon višemesečnih analiza klupskih stručnjaka, konačno su podigli ruku za Ivanovića, predstavljajući ga domaćoj javnosti kao najboljeg desnog beka na planeti.

Posao bi, ipak, mogao da pokvari Ivanovićev klub Čelsi. Prema izvorima španske Radio Marke, predsednik Reala Florentino Perez spreman je da plati 15 miliona evra, ali Roman Abramovič bi u odgovoru mogao da zatraži deset miliona evra više, imajući u vidu da su Madriđani prošlog leta od Benfike kupili levog beka Fabija Koentraa za neverovatnih 30 miliona. Portugalac ni po jednom parametru nije bolji od Srbina da bi zarada od njegovog transfera bila duplo veća, posebno zbog Ivanovićeve spremnosti da zaigra i na pozicijama štopera, ukoliko to zatreba ekipi.

Čelsijev menadžment barata tim činjenicama, kao i brojem golova koje je Ivanović postizao tokom sezone, tako da će Murinja i njegove poslodavce skupo koštati želja da angažuju Srbina.

Ipak, nada u dolazak petog (Milan Janković, Predrag Spasić, Rambo Petković, Perica Ognjenović) Srbina na Santjago Bernabeu nije bez osnova, jer Čelsi je na putu da privoli sebi desnog beka Ajaksa Gregorija van der Vila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track