SPEKTAKL: Mijat, Kežman, Perica i Pjana opet na terenu!
Foto: Promo

Veliki humanitarni meč na stadionu Partizana

SPEKTAKL: Mijat, Kežman, Perica i Pjana opet na terenu!

Fudbal -

Stadion Partizana 24. maja biće mesto spektakularne humanitarne utakmice između najvećih zvezda srpskog fudbala, koje će s klupe predvoditi legendarni Bora Milutinović i Radomir Antić, a sav prihod od prodatih karata ići će u humanitarne svrhe.

Preciznije rečeno, kompletan iznos od prodatih karata, koje koštaju 300 (jug i sever) i 500 (zapad i istok) dinara, biće usmeren na izgradnju dečjeg hematoonkološkog odeljenja u Nišu. Organizator cele akcije je Jovan Simić, koji je odavno poznat po svom humanitarnom radu, kao i Nacionalno udruženje roditelja dece obolelih od raka (NURDOR), a akciju su podržali Egzit fondacija i FK Partizan, koji će besplatno ustupiti stadion.

- Zasad imamo potvrdu velikog broja igrača, među kojima su Predrag Mijatović, Mateja Kežman, Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Ivica Kralj, Saša Ilić, Perica Ognjenović, Lola Smiljanić, Mladen Krstajić, Goran Bunjevčević, Mihajlo Pjanović, Bojan Đorđić i mnogi drugi. Cena ulaznica je mogla da bude i veća, ali znam gde živimo i želeo sam da ona bude simbolična, a da napunimo stadion - poručio je veliki humanista Jovan Simić na konferenciji u Beogradu.

(K.R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track