KURIR SAZNAJE: Zvezdin navijač ubijen u Čačku, drugi ranjen, odložen meč sa Borcem
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

Sevali noževi u zakazanoj tuči

KURIR SAZNAJE: Zvezdin navijač ubijen u Čačku, drugi ranjen, odložen meč sa Borcem

Fudbal -

ČAČAK - U Čačku je jutros u zoru, nešto pre 4 časa, ubijen navijač FK Crvena zvezda A. J (21), a drugi je teško ranjen.

Kako Kurir saznaje, došlo je do zakazane tuče na gradskom trgu, posle čega su čačanski navijači navodno povadili noževe i napali zvezdaše.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D. B. (1995) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teškog ubistva dvadesetjednogodišnjeg mladića.

TRENER ZVEZDE BOŽOVIĆ: Andrija Živković bi bio pojačanje za nas

U međuvremenu, predstavnici Super lige su saopštili da se meč između čačanskog Borca i beogradske Crvene zvezde, zakazan za danas po podne u 17 sati, odlaže zbog "tragičnog događaja u Čačku u kojem je stradao jedan navijač FK Crvena zvezda".

ĆURKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Kinezi bi streljali naše huligane u TV prenosu!

Povodom tragičnog događaja u kome je stradao navijač FK Crvena zvezda, a na osnovu konsultacija sa FK Borac, FK Crvena zvezda, Fudbalskim savezom Srbije i Ministarstvom unutrašnjih poslova, Direktor Super lige doneo je odluku da se utakmica 32. kola Super lige Srbije između FK Borac i FK Crvena zvezda odloži.

(FOTO) UBODEN DIREKTNO U SRCE: Ovo je mladić (21) stradao u zakazanoj navijačkoj tuči u Čačku!

Novi termin odigravanja ove utakmice biće naknadno utvrđen.

Policija: Mladić preminuo u bolnici, povrede bile teške i smrtonosne

Portparolka Policijske uprave Čačak Biljana Nastić izjavila je za Glas zapadne Srbije da je mladić koji je izgubio život preminuo u čačanskoj bolnici posle teških povreda koje je zadobio. Portparolka čačanske bolnice Biljana Kočović potvrdila je da su u bolnicu rano jutros, oko 3.30, prevezena dva mladića, dodajući da se radilo o povredama oštrim predmetom. „

Mladić rođen 1995. godine je podlegao povredama, dok je drugi na odeljenju intenzivne nege, ali nije životno ugrožen“, rekla je Kočović. I u Fudbalskom klubu Borac je potvrđeno da je današnja utakmica sa Crvenom zvezdom, koja je bila zakazana za 17 sati, odložena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track