(VIDEO) NIŠKI BOMBARDER: Saša Marjanović dao svih 5 golova u pobedi Radničkog nad Radnikom
Foto: Radnički Niš

Superliga Srbije

(VIDEO) NIŠKI BOMBARDER: Saša Marjanović dao svih 5 golova u pobedi Radničkog nad Radnikom

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog pobedili su večeras u Nišu Radnik iz Surdulice sa 5:1, u utakmici trećeg kola plej-ofa Super lige Srbije, a svih pet golova za domaći tim postigao je Saša Marjanović.

Marjanović je predvodio Radnički do druge uzastopne pobede golovima u šestom, 10, 35, 72. i 88. minutu. Jedini gol za Radnik postigao je Petar Stamatović u 30. minutu. Radnički je četvrti na tabeli u plej-ofu sa 29 bodova i ima dva manje od Partizana, koji je ranije pobedio Borac sa 2:0. Radnik je prekinuo niz od dve pobede i zauzima šesto mesto sa 25 bodova.

Fudbaleri Vojvodine odigrali su u Novom Sadu bez golova sa Voždovcem.

U plej-autu, osim utakmice Mladosti i Spartaka, koja je završena bez golova, sve pobede ostvarile su domaće ekipe. Metalac je na svom terenu pobedio Jagodinu sa 2:1 i prekinuo niz od dva meča bez pobede. Jagodina je povela golom Dušana Martinovića u 61. minutu, a izjednačio je Miloš Mijić, četiri minuta kasnije. Devetu prvenstvenu pobedu Metalcu doneo je Nemanja Mladenović u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena. Metalac je drugi na tabeli sa 22 boda, dok je Jagodina, posle trećeg uzastopnog poraza poslednja sa 13 bodova.

Javor je u Ivanjici pobedio OFK Beograd golom Husnidina Gafurova u 76. minutu. Javor je treći na tabeli sa 21 bodom, a OFK posle drugog vezanog poraza zauzima pretposlednje mesto sa 15 bodova.

Ranije danas Novi Pazar je kao domaćin pobedio Rad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track