(VIDEO) ON JE ZNAO: Ranijeri pre šest nedelja dogovorio dolazak velike pevačke zvezde na proslavu
Foto: AP

Italijan verovao u svoje igrače

(VIDEO) ON JE ZNAO: Ranijeri pre šest nedelja dogovorio dolazak velike pevačke zvezde na proslavu

Fudbal -

Fudbaleri Lestera proslaviće titulu prvaka Engleske u subotu na utakmici protiv Evertona.

Tom prilikom na stadionu "King Pauer" mini koncert održaće operska ikona Andrea Bočeli. Italijanski tenor će svoj veliki hit "Time to say Goodbye" (Vreme je za rastanak) otpevati u obradi pod nazivom "Time to win again" (Vreme je da pobedimo ponovo).

Zanimljivo je, međutim, da je poziv Andrei Bočeliju upućen čak pre šest nedelja, u trenutku kada je Lester bio daleko od šampionske titule, i to od strane trenera Lestera Klaudija Ranijerija. Ranijeri je kontaktirao svog zemljaka, a tajni pregovori nisu dugo trajali.

"Klaudio je imao dobar osećaj u vezi osvajanja titule i hteo je da pokloni svojim igračima nešto posebno na proslavi. Kontaktirao je Andreu i pitao da li bi pevao ako osvoje titulu. Andrea je bio oduševljen. On je bio impresioniran igrama Lestera ove sezone i zna da je to prekretnica u istoriji fudbala", rekao je izvor iz kluba.

Andrea Bočeli će prekinuti svetsku turneju na kojoj se trenutko nalazi kako bi u Lesteru pre početka utakmice pevao. Osim pomenute pesme, on će pevati i čuveni klasik "Nessun Dorma".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track