Zvezdan Terzić: Udarićemo šamar Partizanu ako im uzmemo Živkovića
Foto: Dado Đilas, Saša Pavlić

Generalni direktor o biseru crno-belih

Zvezdan Terzić: Udarićemo šamar Partizanu ako im uzmemo Živkovića

Fudbal -

Postoji priča da je veliki zvezdaš i doneo bi ogroman kvalitet, ali mislim da je to više želja nego nešto ozbiljno

Andrija Živković u Crvenoj zvezdi? Na jednoj strani Topčiderskog brda i dalje se govori o tom transferu, koji bi imao oznaku senzacionalnog. Trenutno je to daleko od realizacije, ali...

- Situacija s njim je specifična, mislim da navijači ne bi bili protiv. Postoji priča da je dečko veliki zvezdaš. S druge strane, doneo bi ogroman kvalitet Crvenoj zvezdi. To bi bio strašan šamar Partizanu. Ipak, smatram da ne postoji mogućnost za to jer porodica Živković ne bi bila toliko tvrda u stavu da ne produži ugovor s Partizanom a da već nema nešto ozbiljno. Mislim da je to više želja zvezdaša u medijima nego nešto što je realno - rekao je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić za Ekspres.Zvezdan Terzić imao je šta da kaže i o Tomislavu Karadžiću.

- On mene proziva da sam kriminalac. Možeš da kažeš: „Terziću, loše vodiš Zvezdu“ i tu argumentima da se bijemo do kraja. To što je on uradio je ružno. Pa, je l‘ Karadžić studirao na Sorboni i Kembridžu i izmislio penicilin? Brate, nisi, nego si švercovao naftu. Kako si to napravio velike pare? - oštro će Terzić.M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track