BLOG UŽIVO, VIDEO: Đoković i Nišikori u borbi za finale Rima u subotu u 20 sati
Foto: Profimedia

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Đoković i Nišikori u borbi za finale Rima u subotu u 20 sati

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu

23:16 - Bibić i Simovićeva najbrži u PrijedoruAtletičari Novog Pazara, reprezentativci Srbije Elzan Bibić i Teodora Simović ostvarili su danas pobede na 23. Medjunarodnoj uličnoj trci u Prijedoru, u Bosni i Hercegovini. U konkurenciji 28 takmičara na stazi dugoj 4.550 metara, Bibić je bio najbrži, ispred drugoplasiranog Kenijca Vajklifa Kipkorira Bivota i njegovog sunarodnika Henrija Kemboja. Simovićeva je bila najbolja od 24 seniorke na 1.950 metara, drugo mesto zauzela je Matea Parlov iz Hrvatske, a treće Jasmina Pruginić iz šabačkog Tempa. Takmičenje u Prijedoru, 23. po redu, okupilo je atletičare iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Kenije. Promoter ove manifestacije bio je bivši evropski prvak i svetski juniorski surekorder u skoku u vis Dragutin Topić.

22:55 - Đoković i Nišikori u borbi za finale Rima u subotu u 20 satiSrpski teniser Novak Đoković i Japanac Kei Nišikori sastaće se u subotu u 20 sati u polufinalu Masters turnira u Rimu. Đoković je u četvrtinalu savladao Nadala 7.5, 7:6, dok je Nišikori bio bolji od Austrijanca Dominika Tima 6.3, 7:5. Biće to deseti duel Srbina i Japanca. Novak vodi 8:2 u pobedama. U drugom polufinalu Endi Mari za protivnika ima "srećnog gubitnika" Lukasa Puja.

20:34 - I Gibraltar primljen u FIFAMeđunarodna fudbalska federacija (FIFA) na današnjem Kongresu u Meksiko Sitiju u članstvo je, posle Kosova, primila i Gibraltar, koji je postao 211. članica te organizacije. Gibraltar je već dve godine član UEFA, nakon što je protiv te konfederacije dobio spor na Sudu za arbitražu u Lozani. Ta selekcija već je igrala u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope u Francuskoj, a biće uključena i u kvalifikacije za Mundijal u Rusiji.

19:06 - Tim Dankan potvrdio da je završio karijeru

18:33 - Fatma Samura nova generalna sekretarka FIFANovi generalni sekretar Svetske fudbalske federacije (FIFA) trebalo bi da bude Fatma Samura iz Senegala, koju je predložio predsednik te organizacije Djani Infantino. "Ona je odlična osoba, vodila je velike organizacije, sa velikim budžetima", rekao je Infantino na Kongresu FIFA u Meksiko Sitiju, čiju je ideju podržalo veće FIFA. Samura (55) je 21 godinu radila u Ujedinjenim nacijama. Samura će na mestu generalnog sekretara zameniti Žeroma Valka, koji je otpušten u januaru zbog navoda da je učestvovao u korupcijskom skandalu FIFA. Valka je od tada kao vršilac dužnosti menjao Markus Katner.

18:00 - Marić: Da se pobedom oprostimo od navijačaTrener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da bi voleo da se njegov tim pobedom nad Spartakom, u utakmici 36. kola Super lige Srbije, oprosti od navijača. "Spartak je u dobroj formi, igrači tog tima lako postižu golove i biće nam prilično teško. Želimo, ipak, da se od naših simpatizera oprostimo trijumfom i trudićemo se da ga ostvarimo", rekao je Marić. Spartak je deveti u superligaškom takmičenju, odnosno vodeći u plej-aut grupi sa 26 bodova, dok je Novi Pazar s bodom manje tri pozicije slabije plasiran. "Moguće je da pobednik ovog duela bude najbolji u mini ligi za opstanak, ali zavisi i od drugih. Osim toga, imaće da se odigra još jedno kolo", kazao je Marić. On neće računati na povređene Jovicu Vasilića i Dušana Pantelića, kao i Bruna Oliveiru de Matosa, s kojim je raskinut ugovor o pozajmici. "Trudiću se da ukažem šansu i nekim igračima, koji su to zaslužili svojim odnosom, radom i trudom", najavio je Marić. Utakmica Novi Pazar - Spartak igraće se nedelju od 17.00 na Gradskom stadionu.

17:35 - FIFA odala poštu Gogiću, Santraču i MilutinovićuSvetska fudbalska federacija (FIFA) odala je na današnjem Kongresu poštu preminulim igračima, medju kojima su trojica iz Srbije. Izmedju ostalih, na spisku preminulih od prethodne sednice, a koje je FIFA pomenula u Meksiko Sitiju bili su Goran Gogić, Slobodan Santrač i Milorad Milutinović. Povodom njihove smrti, kao i ostalih brojnih svetskih nekadašnjih igrača i fudbalskih radnika, Kongres je počeo minutom ćutanja.

17:00 - Lalatović: Protiv Borca ključna utakmica za EvropuTrener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da će predstojeća utakmica protiv Borca biti ključna za njegovu ekipu u borbi za mesto u kvalifikacijama za Ligu Evropa. "Očekuje nas vrlo težak susret, pokazalo se da Borac baš ne leži Vojvodini. Već duže vreme su u vrhu našeg fudbala, ali jednostavno, mi izbora nemamo. Pokušavam da rasteretim igrače, kako bi u meč ušli mirne glave. Poštujemo rivala, ali igramo na našem stadionu i očekujem da će veliki broj ljudi doći da nas podrži i da ćemo se na kraju, kada se završi prvenstvo, svi zajedno radovati izlasku u Evropu", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u Novom Sadu. Vojvodina će sutra dočekati čačanski Borac u 36. kolu Super lige. Novosadski klub je četvrti sa četiri boda više, ali i utakmicom više od predstojećeg protivnika. Prema Lalatovićevim rečima, atmosfera u ekipi Vojvodine je sjajna, uprkos tome što se nalazi u određenim kadrovskim problemima. Lalatović zbog žutih kartona neće moći da računa na Lazara Rosića, dok su zbog povreda upitni Filip Malbašić, Dejan Meleg i Dušan Mićić. "Atmosfera u ekipi je sjajna i igrači rade fenomenalno, iako smo ove nedelje imali odredjenih problema sa povredama", kazao je Lalatović. Kako je ocenio, ekipe imaju podjednake šanse za pobedu. Utakmica će se igrati sutra od 19.00, a ulaz na stadion Karadjordje biće besplatan.

16:16 - Čelsi ponudio Teriju ugovor, ali na godinu danaČelsi je ponudio produžetak ugovora Džonu Teriju na još jednu sezonu, koju će kapiten razmotriti, potvrdio je klub.Teri ima 35 godina, ponikao je u rivalskom Vest Hemu, ali je profesionalac postao na Stamford Bridžu gde je od 1998. godine.Na leto mu ističe ugovor, već je isticao da bi voleo da ostane u klubu, na čemu insistiraju i navijači "plavaca", ali planira da igra još dve sezone."Predstavnici kluba Marina Granovskaja i Brus Bak sastali su se sa Džonom i njegovim agentom ranije ove nedelje i ponudili im produženje ugovora na godinu dana. Kraj je sezone i ovo je velika odluka za Džona i njegovu porodice, tako da oni sada razmatraju tu ponudu", rekao je portparol kluba. Teri je odigrao više od 700 utakmica za Čelsi, na više od 500 je bio kapiten i osvojio 16 trofeja.

15:25 - Sumnjiv meč Rajo Valjekana i Real SosijedadaPredsednik španske fudbalske lige Havijer Tebas rekao je da je liga pokrenula istragu zbog sumnje da je prošlonedeljni meč između Rajo Valjekana i Real Sosijedada namešten.pin on pinterestshare itTebas je u izjavi za španski radio Kadena SER rekao da liga istražuje poraz Rajo Valjekana od Sosijedada sa 2:1.On je naveo da je liga odlučila da pokrene istragu nakon što su primećena "nenormalna" kretanja na kladionicima, ali je i dodao da je čuo i glasine o svađi među igračima na poluvremenu.Taj poraz je Rajo, kolo pre kraja Primere, ostavio u zoni ispadanja.Rajo Valjekano je na 19, pretposlednjem mestu na tabeli sa 35 bodova, odnosno ima bod manje od Sportinga i Hetafea, koji je prvi iznad opasne zone.Da bi ostao u Primeri, Rajo mora da pobedi Levante u poslednjem kolu, ali i da čeka rezultate ostalih utakmica.

14:44 - Adžić se oporavio od povrede, spreman za novu sezonuTalentovani fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić oporavio se do povrede kolena i počeo da trenira posle tri i po meseca pauze, objavili su danas crveno-beli. Mladi vezista, sin nekadašnjeg fudbalera i sportskog direktora Zvezde Ivana Adžića, pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena u januaru tokom priprema u Sloveniji. Adžić se jutros pridružio saigračima na treningu i trebalo bi u potpunosti da bude spreman na početku priprema za narednu sezonu. Luka Adžić je u martu potpisao trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije.

14:12 - Matić: Azar nas sledeće godine vraća na vrhFudbaler Čelsija Nemanja Matić uveren je da će Eden Azar naredne sezone vratiti londonski klub na vrh Premijer lige. Azar konačno igra u prepoznatljivoj formi jer je na poslednje četiri utakmice postigao isto toliko pogodaka, nakon što se tokom čitave sezone se "mučio" da ponovi igre iz prošlog šampionata, kada je bio proglašen za najboljeg igrač Premijer lige. "Može li Eden da vrati Čelsi u vrh Premijer lige ako bude igrao u sadašnjoj formi? Naravno. On je sada u sjajnoj formi i uvek može da reši utakmicu. Teško je da kažete da neko igra dobro kada tim gubi, ali kao i svi, Eden uvek pokušava da da sve od sebe. Siguran sam da će sledeće sezone biti još bolji", rekao je Matić a prenosi Rojters. Čelsi u sezoni, u kojoj je branio titulu, zauzima deveto mesto na tabeli sa 49 bodova, a u poslednjem kolu ugostiće naslednika na tronu Lester, u nedelju od 16 sati.

13:41 - Monako se povukao, Puj u polufinalu RimaFrancuski teniser Likas Puj plasirao se danas u polufinale mastersa u Rimu, pošto se Argentinac Huan Monako povukao zbog povrede. Puj je mesto u glavnom žrebu Rima dobio kao srećan gubitnik, posle povlačenja njegovog sunarodnika Žo-Vilfreda Conge s turnira zbog povrede. On je u trećem kolu pobedio devetog nosioca Španca Davida Ferera u tri seta i sam plasman u četvrtfinale nekog turnira mu je bio najbolji rezultat u karijeri. Puj će u polufinalu igrati protiv pobednika meča izmedju Endi Mareja i Davida Gofana.

13:12 - Italija i Koreja otvaraju turnir Svetskih kvalifikacija odbojkašica za Olimpjske igreU Tokiju sutra (subota, 13. maj) počinje prvi turnir Svetskih kvalifikacija za Olimpijske igre 2016. u konkurenciji odbojkašica, koji će se odigrati od 14. – 22. maja u dvorani Metropoliten u Tokiju i koji će ujedno biti i turnir Azijskih kvalifikacija. Na turniru će igrati Japan, Koreja, Tajland, Kazahstan, Holandija, Italija, Peru i Dominikanska Republika. Turnir će otvoriti Italija i Koreja (3,00 časa po našem vremenu), a u ostalim utakmicama 1. kola sastaće se Dominikanska Republika – Tajland (5,45), Holandija – Kazahstan (8,30) i Japan – Peru (12,05).Utakmice iz Tokija prenosiće FIVB na svom “You tube” kanalu (http://worldoqt.japan.2016.women.fivb.com/en/watch%20live).Plasman na Olimpijske igre izboriće 3 prvoplasirane selekcije, kao i 1 selekcija iz Azije. Ukoliko je reprezentacija iz Azije među prve tri, plasman na OI izboriće druga najbolja selekcija iz Azije.Drugi turnir Svetskih kvalifikacija za Olimpijske igre 2016. u Rio de Žaneiru, u konkurenciji odbojkašica odigraće se od 20. – 22. maja u dvorani “Roberto Klemente” u San Huanu, u Portoriku, saopštio je FIVB.Na turniru će igrati Portoriko, Alžir, Kenija i Kolumbija. Plasman na Olimpijske igre izboriće samo pobednik turnira.

12:39 - Sančes Flores napušta VotfordMenadžer Votforda Kike Sančes Flores napustiće tim na kraju sezone, potvđeno je danas na zvaničnom sajtu engleskog premijerligaša. "Želimo da zahvalimo Kikeu na svemu. Sa Votfordom ostvario je zacrtan cilj i obezbedio učešće u Premijer ligi i naredne godine. Želimo mu puno sreće u daljem radu i poručujemo da je uvek dobrodošao na naš stadion", navodi u saopštenju Votforda. Sančes Flores napusta "stršljenove" posle samo jedne sezone, nakon što je došao umesto Slaviše Jokanovića posle promocije u Premijer ligu. On je tokom karijere vodio vodio Hetafe, Valensiju, Benfiku, Atletiko Madrid, kao i klubove iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Al-Ahli i Al-In.

12:13 - Bernard Tomić ne učestvuje na Igrama u RijuAustralijski teniser Bernard Tomić saopštio je danas da neće učestvovati na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru "S obzirom na izuzetno gust raspored i lične okolnosti, nisam u mogućnosti da igram. Odluku sam doneo na osnovu toga šta je najbolje za moju karijeru", rekao je Tomić. On je i naveo da će tokom Igara u Riju igrati na turniru u Meksiku. Tomić je trenutno najbolje plasirani australijski teniser, nalazi se na 24. mestu na ATP listi. "To je njegov izbor. Mi nikoga ne teramo da učestvuje na Olimpijskim igrama. Želimo da u našem timu budu ljudi koji to žele i koji poštuju tim", rekla je predstavnica Olimpijskog komiteta Australije Kiti Čiler. Olimpijske igre će biti održane od 5. do 21. avgusta.

11:43 - Super liga: Borba za EvropuFudbalska Super liga Srbije ulazi u samu završnicu, predstojećeg vikenda su na programu utakmice 36, pretposlednjeg kola u kome će nekoliko timova boriti za mesto u kvalifikacijama za Ligu Evropa. Pred ovo 36. kolo nekoliko stvari je poznato - Crvena zvezda je obezbedila titulu šampiona, Partizan je, posle pobede u Kupu Srbije, osigurao kvalifikacije u Ligi Evropa, dok su Jagodina i OFK Beograd ispali iz superligaškog društva. Borac, Radnički iz Niša, Vojvodina i Čukarički će se do kraja šampionata boriti za mesto u kvalifikacijama za Ligu Evropa. Najbliži tom cilju trenutno je Čukarički, koji sutra od 19.00 gostuje Voždovcu i u tom meču će pokušati da obezbedi Evropu, ali i prekine lošu seriju posle poraza od Vojvodine i niškog Radničkog. Ekipa s Banovog brda je treća na plej-of tabeli sa 36 bodova, dok je Voždovac osmi sa 21 bodom. Fudbaleri Vojvodine su u dobroj formi, u prethodna dva kola su slavili su protiv Zvezde i Čukaričkog, a naredni protivnik im je čačanski Borac, koji je, takodje, vezao dve uzastopne pobede. Vojvodina je četvrta na tabeli sa 33 boda, dok je Borac na šestom mestu sa četiri boda manje, ali i utakmicom manje. Pobednik tog meča napraviće veliki korak ka poziciji broj četiri na tabeli, što obećava dobar duel. Utakmica će se igrati u subotu od 19.00 na stadionu Karadjordje. I fudbaleri Radničkog traže svoju šansu za Evropu i u utakmici protiv Partizana na svom terenu, u nedelju od 19.00, pokušaće da se približe tom cilju. Crno-beli u taj meč ulaze rasterećeni, jer su trijumfom u finalu Kupa protiv Javora obezbedili evropske utakmice. Niški klub je peti na tabeli sa 32 boda, dok je Partizan drugi sa 37. Crvena zvezda u predstojećem kolu gostuje Radniku u Surdulici. Taj duel se igra sutra od 19.00. U plej-autu je sve poznato, tako da naredne utakmice nemaju takmičarski značaj - Jagodina dočekuje Javor, Mladost ekipu OFK Beograda, fudbaleri Novog Pazara na svom terenu igraju protiv Spartaka, dok Rad na Banjici dočekuje Metalac. Sve utakmice plej-auta igraju se u nedelju od 17.00. Utakmice plej-ofa: Subota: Voždovac - Čukarički (19.00) Radnik - Crvena zvezda (19.00) Vojvodina - Borac (19.00) Nedelja: Radnički Niš - Partizan (19.00) Utakmice plej-auta: Nedelja: Jagodina - Javor (17.00) Mladost - OFK Beograd (17.00) Novi Pazar - Spartak (17.00) Rad - Metalac (17.00).

11:10 - Ibrahimović: Došao sam kao kralj, odlazim kao legendaFudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović objavio je danas ; da na kraju sezone odlazi iz tog francuskog kluba. "Moj poslednji meč biće sutra na Parku prinčeva. Došao sam kao kralj, odlazim kao legenda", naveo je Ibrahomović na svom tviteru nalogu. PSŽ sutra igra protiv Nanta poslednji meč sezone u francuskoj Ligi 1. Mediji mesecima povezuju napadača PSŽ sa raznim klubovima. Švedski fudbaler je ove sezone postigao 36 golova u šampionatu Francuske i vodio PSŽ do četvrte uzastopne titule prvaka. Ibrahimović je u PSŽ došao 2012. godine iz Milana, a u karijeri je još igrao za Barselonu, Inter, Juventus, Ajaks i Malme.

10:33 - Na današnji dan pre četiri godine Mančester Siti osvojio titulu prvaka Engleske golom Aguera u poslednjim sekundama meča

10:07 - Vardi: Zašto ne bismo ponovili ovu sezonuNajbolji strelac Lestera Džejmi Vardi rekao je danas da je ključna pobeda ka tituli Premijer lige bila na Etihadu protiv Mančester Sitija i poručio da veruje da ekipa može da ponovi fantastičnu sezonu. Novi šampion Engleske je u februaru sjajnom partijom "razbio" Siti, a u istom mesecu nadigrao je Liverpul (2:0), Totenhem (1:0), uz poraz od Arsenala (2:1), što je trasiralo put ka iznenađujućoj tituli. "Niko nam nije davao šanse na pobedimo, ali smo bili dominantni na Etihadu. Moramo da sačekamo sledeću sezonu i vidimo da li možemo da ponovimo sve ovo. Ono što je sigurno, probaćemo", rekao je Vardi za Skaj Sport. Vardi podseća da su Siti, Junajted, Čelsi i Liverpul potrošili mnogo novca za pojačanja, ali da se ne vidi razlika u sastavu između Lestera i pomenutih klubova. "Veliki novac je uložen u timove. Igrali smo odlično, bolje od ostalih, i ne vidim zašto ne bismo bili isti naredne sezone. Svi su očekivali da ćemo ispasti iz lige, ali mi smo došli do trofeja. Ranijeri želi da još napredujemo i ako je to odbrana titule, neka bude tako", zaključio je Vardi. Lester je proslavio prvu titulu Engleske u klupskoj istoriji.

09:31 - Fifa danas odlučuje o zahtevu Kosova za prijemMeđunarodna fudbalska federacija (FIFA) će danas na 66. kongresu koji se održava u Meksiko Sitiju odlučiti o zahtevu Fudbalskog saveza Kosova za prijem. Zahtev za prijem Kosova je 15. tačka dnevnog reda kongresa FIFE. Prijemom u UEFU Kosovo je formalno ispunilo sve uslove za prijem u FIFU, ali će za njen prijem biti potrebno najmanje 105 od 209 glasova zemalja članica najviše međunarodne organizacije fudbala. Ako Kosovo bude primljeno u FIFA fudbalska reprezentacija Kosova će steći pravo da učestvuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. godine.

09:01 - Oklahoma izbacila San AntonioKošarkaši Oklahome plasirali su se prošle noći u finale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su eliminisali San Antonio sa 4:2 u pobedama.

U šestoj utakmici polufinalne serije Oklahoma je na svom terenu slavila sa 113:99. Oklahoma će u finalu Zapada igrati protiv Golden stejta, a ta serije počinje u noći izmedju ponedeljka i utorka. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kevin Durent sa 37 poena, Rasel Vestbruk je ubacio 28, a Stiven Adams 15. U redovima San Antonija najbolji je bio Kavaj Lenard sa 22 poena, Tim Dankan je postigao 19, dok je Lamarkus Oldridž utakmicu završio sa 18 poena i 14 skokova. Srpski košarkaš Boban Marjanović je na terenu proveo šest i po minuta i za to vreme je postigao dva poena i upisao jedan skok. Oklahoma je loše počela ovu polufinalnu seriju, pošto je u prvom meču izgubila sa 124:92, ali je ekipa Bilija Donovana, ipak, slavila na kraju. "Tu prvu utakmicu smo odmah zaboravili. Nakon toga smo imali drugačiji pristup, znali smo šta treba da uradimo kako bismo pobedili u seriji. Oni su sjajan tim, dobijaju više od deset godina u istom ritmu. Ponosan sam na svoje momke", rekao je Vestbruk posle šeste utakmice. Oklahoma je kontrolisala šesti meč od početka do kraja, u drugoj četvrtini već je imala prednost od 47:29, da bi na kraju prvog poluvremena vodila sa 55:31. Kako je ekipa San Antonija igrala u prvom poluvremenu, u kome su postigla samo 31 poen, najbolje svedoči podatak da im je to bilo najslabije poluvreme ove sezone. Sparsi su u finišu utakmice prišli na 11 poena razlike, ali to je bilo sve što su uspeli da urade. Pred Oklahomom je sada novi zadatak i jak protivnik - aktuelni šampion, ekipa Golden stejta. "Golden stejt je veliki tim. Biće to veliki izazov. Imamo malo vremena da se pripremimo za tu seriju, ali sada treba samo da uživamo jer smo izborili još utakmica", rekao je Donovan.

08:30 - Dešam objavio spisak Francuza za EPSelektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešam objavio je danas spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo.Na spisku Dešama nalaze se 23 igrača, ali je izostao krilni fudbaler Nice Hatem Ben Arfa koji je na 33 prvenstvene utakmice postigao 17 golova.Evropsko prvenstvo u Francuskoj propustiće i napadač Reala Karim Benzema, kog je Dešam suspendovao zbog sukoba sa Matjeom Valbuenom, koji takođe nije na spisku zbog loše sezone u Lionu.Evropsko prvenstvo u Francuskoj održaće se od 10. juna do 10. jula.Spisak fudbalera reprezentaicje Francuske za Evropsko prvenstvo: Golmani: ;Ugo Loris (Totenhem), Stiv Mandanda (Olimpik Marsej) i Benoa Kostil (Ren).Odbrana: Rafael Varan (Real Madrid), Loran Koščelni (Arsenal), Eliakim Mangala, Bakari Sanja (Mančester siti), Žeremi Matje (Barselona), Patris Evra (Juventus), Lukas Dinje (Roma) i Kristof Žale (Lion).Sredina terena: Pol Pogba (Juventus), Blez Matuidi (PSŽ), Lasana Dijara (Olimpik Marsej), N'Golo Kante (Lester), Joan Kabaj (Kristal Palas), Musa Sisoko (Njukasl).Napdači: Antoan Grizman (Atletiko Madrid), Dimitri Pajer (Vest Hem), Antoan Marsijal (Mančester junajted), Kingsli Koman (Bajern Minhen), Olivije Žiru (Arsenal), Andre-Pjer Žinjak (UANL Tigrovi).

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track