UPOZORENJE GROBARIMA: Navijači Partizana ne mogu sa obeležjima na Čair
Foto: Saša Pavlić Koki

Saopštenje Radničkog

UPOZORENJE GROBARIMA: Navijači Partizana ne mogu sa obeležjima na Čair

Fudbal -

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je da navijačima Partizana sa obeležjima neće biti omoćen ulazak na stadion Čair zbog suspenzije FSS posle nereda na 151. večitom derbiju.

"Utakmica nosi epitet visokog rizika. Svi koji na stadion Čair dođu u majicama, dresovima, sa šalovima, kapama ili bilo kakvim obeležjem Partizana, uključujući i zastave i transparente, bice vraćeni i ulaz će im biti onemogućen", navodi se u saopštenju Radničkog.

Iz Radničkog poručuju da su na sastanku dva kluba, FSS, Ministarstva unutrašnjih poslova i redarske službe ustanovljeni detalji organizacije utakmice.

"Biće angažovan maksimalan broj ljudstva, kako bi sve na stadionu i oko njega proteklo u najboljem mogucem redu. To je više od 200 redara, dok će policija po liniji rada, koji praktikuje, odrediti broj svojih pripadnika za obezbeđenje aktera predstojeće utakmice".

Dalje se navodi da će Radnički učiniti sve da duel sa Partizanom bude pravi praznik fudbala i sve protekne u najboljem redu.

"Apelujemo na građane da se ponašaju u skladu sa Zakonom. Na taj način posao bi olakšali i redarima i policiji", zaključuju Nišlije.

Utakmica 7. kola plej-ofa Superlige između Radničkog i Partizana igra se u nedelju od 21 sat na Čairu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track