PRILIKA ZA MALE FUDBALERE: Barselona na Banjici traži novog Mesija, Nejmara, Suareza...
Foto: FK Rad

Šansa za ostvarenje snova

PRILIKA ZA MALE FUDBALERE: Barselona na Banjici traži novog Mesija, Nejmara, Suareza...

Fudbal -

Prvi zvanični kamp Fudbalskog kluba Barselona održaće se u Beogradu od 27. juna do 1.jula. 2016 godine na stadionu Rada na Banjici za dečake i devojčice uzrasta od 5 – 18 godina.

Za vreme petodnevnog trajanja kampa biće odrađeno 10 treninga (dva puta dnevno) a treninge će voditi osam trenera Barselone uz asistenciju deset licenciranih trenera za sve kampove u organizaciji ovog kluba. Njima će biti na usluzi 10 trenera iz Omladinske škole Rada.

- Čast nam je i zadovoljstvo da pozovemo sve dečake i devojčice uzrasta od 5-18 godina da pokažu svoje vrednosti na zvaničnom kampu Fudbalskog Kluba Barcelona koji će se održati na našem stadionu. Radujemo se pronalazenju nekog novog srpskog Mesija, Nejmara, Suareza...Ostvari snove i pridruži se Barseloninoj porodici - poručuje Srđan Stojčevski , član organizacionog odbora Barsinog kampa.

O tome kakvo je interesovanje za prvi zvanični kamp Barselone, i šta očekuje učesnike turnira za Kurir Kazuje Ljubomir Kasalović, član organizacionog odbora kampa.

.-Prijavljivanje je u toku i možemo konstatovati da je interesovanje za kamp ogromno jer prijave stižu iz regiona (BiH, Hrvatska, Bugarska, Makedonija,Crna Gora) i iz sveta (SAD, Island, Australija...). Svi učesnici kampa dobijaju dve garniture Barsine opreme (dres, šorc, štucne) u dve različite boje za trening. Uz opremu dobiće diplomu za učešće na kampu. Polaznici kampa koji budu u hotelu imaće svakodnevno časove španskog jezika kao i nadzor od organizatora kampa. Najboji polaznici kampa biće gosti FC Barselone na sedam dana, po izboru “Barsinih” trenera.

Više informacija i prijave možete podneti putem sajta www.fcbcampbelgrade.com, na stadionu Rada ili na telefon 062/664066.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track