TOMIĆ O OBAVEZI PARTIZANA: Pobeda i dobra igra za kraj sezone
Foto: Saša Pavlić

Sezona na izmaku

TOMIĆ O OBAVEZI PARTIZANA: Pobeda i dobra igra za kraj sezone

Fudbal -

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da njegov tim želi da dobrom igrom i pobedom protiv Vojvodine završi Superligu.

"Očekuje nas poslednje kolo u Superligi. Igramo utakmicu protiv Vojvodine, koja u poslednje vreme igra u dobroj formi. Igrači su prihvatili način i stil igre trenera (Nenada) Lalatovića i to se odražava na rezultate. Mi imamo poslednju utakmicu na našem stadionu, želimo sezonu da završimo pobedom i dobrom igrom", rekao je Tomić.

Partizan je trenutno drugi na tabeli, a sezonu teorijski može da završi i kao peti. Vojvodini bodovi trebaju da bi izborila igranje u Evropi.

"To nam je još jedan motiv da pobedimo, ali motiv je i što igramo na domaćm terenu, pred našim navijačima i što želimo pobedom da završimo sezonu", rekao je Tomić.

Partizan je ove sezone oba puta pobedio Vojvodinu, ali trener crno-belih misli da to nema uticaja na sutrašnju utakmicu.

"Ne gledam stvari na taj način. Svaku utakmicu analiziramo, ali sutra je utakmica za sebe i prethodni rezultati ne znače ništa", rekao je Tomić.

Ekipa je uglavnom spremna i skoro svi igrači su u konkurenciji.

"Neki igrači koji nisu igrali u Nišu (protiv Radničkog) će nastupiti, a neki koji su nastupili biće na odmoru. (Sedrik) Gogua ima kartone, na njega ne možemop da računamo. Everton i (Bojan) Šaranov neće igrati. Alen Stevanović ima problem i videćemo danas da li će biti spreman za trening. Ostali su svi spremni", rekao je Tomić.

Ove nedelje je zaigrao i Gregor Balažic, posle šest meseci pauze zbog povrede, što je Tomić pozdravio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track