MUSLIN O STOJKOVIĆU: Žao mi je ako je izabrao Crnu Goru
Foto: Beta

Poželeo mu sreću

MUSLIN O STOJKOVIĆU: Žao mi je ako je izabrao Crnu Goru

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da još uvek nema zvaničnu potvrdu da je igrač Čukaričkog Filip Stojković odlučio da ubuduće igra za selekciju Crne Gore.

"Svi odlučuju onako kako se osećaju. Stojković je odlučio da igra za Crnu Goru, koliko ja znam, ali još nemam njegovu potvrdu. Ako je istina, stvarno mi je žao. Šta da radimo, idemo dalje. Ima još dobrih igrača u Srbiji kao što je on, ne možemo zbog jednog igrača da tugujemo. Ja mu želim sreću ako je to odabrao", rekao je Muslin.

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije ranije danas je izabrano novo rukovodstvo te organizacije. Za predsednika je, jednoglasnom odlukom prisutnih delegata, izabran Slaviša Kokeza, koji je na tom mestu zamenio Tomislava Karadžića.

"Bilo je u prošlosti dosta dobrih stvari, ali rezultati nisu bili na nivou. Nadam se da ćemo da nastavimo da radimo i da će sa novim rukovodstvom biti bolje. Vidim da su uslovi za rad sjajni, jedni od najboljih u Evropi i nadam se da ćemo i mi biti na tom nivou", rekao je Muslin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track