NASTAVLJA SE BURA U HUMSKOJ: Partizanova opozicija za 6. jun zakazala novu Skupštinu
Foto: Saša Pavlić

Novi krug

NASTAVLJA SE BURA U HUMSKOJ: Partizanova opozicija za 6. jun zakazala novu Skupštinu

Fudbal -

Opozicija aktuelnom rukovodstvu Fudbalskog kluba Partizan skupila je potpise i zakazala novu sednicu Skupštine za 6. jun.

Zasedanje rukovodećeg tela crno-belih prekinuto je u utorak zbog verbalnih sukoba i nesuglasica oko toga da li treba priznati glasanje odsutnih članova Skupštine putem punomoćja, pa je Partizan i dalje ostao bez predsednika.

Grupacija koja se protiv sadašnje uprave prikupila je potpise i predala zahtev da se nova izborna sednica održi šestog juna kada bi crno-beli, trebalo da nastave sa novim predsednikom.

U utorak se glasalo za jednog od dva kandidata, Ivana Ćurkovića kog je podržalo sadašnje rukovodstvo Partizana i Nenada Bjekovića, kandidata opozicije. Kako se dve strane nisu saglasile oko toga da li prihvatiti glasanje putem punomoćja, došlo je do verbalnih sukoba i prekida. sednice.

Inače, rukovodeći organi kluba imaju obavezu da novo zasedanje zakažu u roku od mesec dana, a da se Skupština održi u roku od tri meseca, pa ako i opozicija održi "svoju" skupštini, Partizan će imati dve Skupštine i nema sumnje da će jedni i drugi insistirati da je njihova legitimna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track