GROZNICA BARSE TRESE BANJICU: Barselonini treneri na stadionu Rada traže naslednike Nejmara i Mesija
Foto: AP

šansa sa male fudbalere

GROZNICA BARSE TRESE BANJICU: Barselonini treneri na stadionu Rada traže naslednike Nejmara i Mesija

Fudbal -

Iako je do početka Barsinog kampa ostalo još mesec dna interesovanje prelazi sve moguće granice. Iz organizacionog odbora kampa poručuju da je ostalo još malo mesta i da svi oni kojisu rezervisali mesta da što pre izvrše uplate, u protivnom će biti brisani sa spiska.

-Iskreno, za ovaj kratak period nisam očekivao ovakvo interesovanje za kamp, s obzirom da smo po poznati po tome da sve zaršavamo u posednji čas. Do otvaranja kampa ostalo je još mesesec dana, a prijavilo se preko 200 devojčica I dečaka, a kapacitet kampa je 250 mesta. Prijavljuju se učesnici od pet do osamnest godina a prijave stižu iz Srbije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Švajcarske, sa Islanda..Kako ne bismo doši u cajtnot s vremenom zbog obezbeđenja opreme (veličine) ovom putem najljubaznije molimo sve one koji su rezervisali mesto u kampu a nisu izmirili obaveze da to urade što pre, u protivnom ćemo ih brisati sa spiska I mesto ustupiti onima koji su zainteresovai za kamp I čekaju sa uplatnicama.- reči su Ljuboira Kasalovića, čoveka zaduženog za organizaciju kampa ispred Rada i Barselone.Podsetimo,prvi zvanični kamp Fudbalskog kluba Barselona održaće se u Beogradu od 27. juna do 1.jula. 2016 godine na stadionu Rada na Banjici za dečake i devojčice uzrasta od 5 – 18 godina.

Za vreme petodnevnog trajanja kampa biće odrađeno 10 treninga (dva puta dnevno) a treninge će voditi osam trenera Barselone uz asistenciju deset licenciranih trenera za sve kampove u organizaciji ovog kluba. Njima će biti na usluzi 10 trenera iz Omladinske škole Rada.Svi učesnici kampa dobijaju dve garniture Barsine opreme (dres, šorc, štucne) u dve različite boje za trening.

Uz opremu dobiće diplomu za učešće na kampu. Polaznici kampa koji budu u hotelu imaće svakodnevno časove španskog jezika kao i nadzor od organizatora kampa. Najboji polaznici kampa će sa roditeljima biti gosti FC Barselone na sedam dana, po izboru “Barsinih” treneri. Ko se I tamo dokaže ostaje u školi fudbala Barselone. Inače, ugovor između FK Rada I FK Barselone parafiran je na četiri godine

Više informacija i prijave možete podneti putem sajta www.fcbcampbelgrade.com, na stadionu Rada ili na telefon 062/664066.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track