MAJKA ALEKSANDRA MITROVIĆA ZA KURIR: Drhtim kad mi biju sina!
Foto: Reuters

Drama porodice

MAJKA ALEKSANDRA MITROVIĆA ZA KURIR: Drhtim kad mi biju sina!

Fudbal -

Majka fudbalera koji će predvoditi napad „orlova“ u meču s Rusijom, kaže za Kurir da je teško preživela trenutke, dok joj je sin nepomično ležao na terenu

Najviše navijača u sutrašnjem meču Srbije i Rusije u Monte Karlu imaće napadač Njukasla Aleksandar Mitrović.Pored oca i brata Milana, kao stalnih pratilaca, meč s Rusima uživo će pratiti i majka Nataša, koja najteže doživljava sinovljeve povrede...- Gledala sam skoro svaku Aleksandrovu utakmicu. U poslednje vreme dogodi se da je potrebna moja pomoć oko bebe, pa sam zato preskočila poneki meč - priča Nataša Mitrović za Kurir.

Nije joj lako... Nataša Mitrović
Nije joj lako... Nataša Mitrović

Priznaje da nije preterano hrabra kad se dogode brutalni startovi. Majčine suze najlakše krenu:- Za sina i supruga je svaki meč samo takmičenje. Meni, bogami, nije. Samo ja znam šta u sebi preživljavam kad dobije udarac i padne na zemlju. Drhtim dok se ne pridigne.

Sad je sve ok... Mitrović juče na beogradskom aerodromu
Sad je sve ok... Mitrović juče na beogradskom aerodromu

Posebno je bila dramatična situacija na meču sa Sanderlendom, kad je ostao da nepomično leži na travi:- Strašna scena. Izgubio je svest. Vidim, ne mrda. Joj, šta sam sve pomislila dok se nije pridigao i malo došao sebi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track