Zvezdi trofej Kupa, Borcu žal za propuštenim
Foto: BETA

Finale kupa Srbije

Zvezdi trofej Kupa, Borcu žal za propuštenim

Fudbal -
To što je Zvezda imala dostojnog rivala ne može umanjiti dobru igru i trijumf crveno-belih, koji su terensku inicijativu krunisali sa dva gola

KRALJEVO - Uspeli su fudbaleri Crvene zvezde da u dinamičnom meču pobede čačanski Borac sa 2:0(1:0) i svojoj riznici trofeja dodaju po 24. put trofej Kupa Srbije. S druge strane njihov protivnik nije igrao podređenu ulogu u meču, već je imao svoje šanse, koja bi da su bile realizovane možda promenile ishod ovog finala.

Ipak to što je Zvezda imala dostojnog rivala ne možće umanjiti dobru igru i trijumf crveno- belih, koji su terensku inicijativu krunisali sa dva prelepa i efektna gola. Mrežu Čačana je načeo Evandro, a isti igrač je pred kraj drugog poluvremena uposlio Borhu kada je postavljen i konačan rezultat meča 2:0 za Zvezdu. Trofej Kupa ide u Beograd.

Crveno-beli su osvojili prvi trofej posle dve godine, dok je Robertu Prosinečkom ovo bio "prvenac" u trenerskoj karijeri.

Među brojnim gostima utakmicu u Kruševcu sa tribina je posmatrao i budući selektor Srbije Siniša Mihajlović. Obezbeđenje stadiona, na kome se smestilo oko 9.000 posetilaaca nije dozvolilo ni gledaocima ni novinarima da unose kišobrane na stadion, ali su navijači Zvezde u finišu upalili baklje.

http://www.youtube.com/watch?v=FyYayWR8nTU
http://www.youtube.com/watch?v=RrC4z_qcCs4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track