EKSKLUZIVNO: Vladimiru Stojkoviću kumovao brat narko-bosa!
Foto: Dragana Udovičić

Golman se povezao sa Šarićima

EKSKLUZIVNO: Vladimiru Stojkoviću kumovao brat narko-bosa!

Fudbal -

Vladimir za svedoka na venčanju s Valentinom Pupović odabrao Darkovog brata Duška Šarića, osuđenog na pet godina zatvora zbog pranja novca od prodaje kokaina

Kontroverzni crnogorski biznismen Duško Šarić (35) kumovao je golmanu Vladimiru Stojkoviću (33) na venčanju sa Valentinom Pupović (27).Mlađi brat uhapšenog narko-bosa Darka Šarića (43), koji je osuđen na pet godina zbog pranja novca od prodaje kokaina, i fudbaler počeli su intenzivno da se druže nakon što se Stojke upoznao sa ženom.

Podsetimo, ona je tokom studiranja živela kod Lane, nevenčane supruge Darka Šarića, kojoj je pomagala oko njihovog sina, a zauzvrat nije plaćala troškove stanovanja. Vladimir u istom dvorištu ima kuću, pa su se tako i upoznali i na kraju zavoleli.Galantni kum- Zbog toga što ga je praktično porodica Šarić upoznala sa ženom njegovog života, Stojke je odlučio da mu Duško Šarić bude kum na venčanju. Valentina mnogo ceni i poštuje porodicu Šarić, oduvek im je bila odana, a Darkovog sina je gledala kao da je njeno dete. Samim tim i njena želja je bila da njenom mužu kumuje Duško, pošto je s njene strane kuma bila dugogodišnja prijateljica Andrea Popović. Vladimir i Duško su se baš sprijateljili i zato je on sa zadovoljstvom i prihvatio kumstvo - kaže sagovornik Kurira blizak poznatom sportisti.Sada je jasno zašto je Duško bio jedan od galantnijih gostiju na Stojketovoj svadbi, o čemu je Kurir juče pisao. On ne samo samo da je naručivao pesme i čašćavao muzičare već je mladencima na poklon dao kovertu u kojoj je bilo 5.000 evra.

Šarić se ne javlja

U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Stojketa za komentar. Kad je saslušao naše pitanje, samo je kratko rekao:- To nije vaš problem. Nema potrebe da vas zanima moj privatan život. Nemojte da me zovete zbog takvih stvari - rekao je fudbaler i spustio slušalicu.Podsetimo,Vladimir se pre tri godine, posle šest godina braka, razveo od Bojane Rajić, posle čega se zabavljao s modelom Dejanom Živković, a mediji su ga povezivali i sa pevačicom Anom Nikolić.Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Stojketovim kumom, ali on nije odgovarao na broj telefona poznat našoj redakciji.

ZatvorDUŠKA ČEKA ROBIJADuško Šarić osuđen je na pet godina zatvora za krivično delo pranja novca stečenog prodajom droge.Odlukom Višeg suda u Bijelom Polju takođe na pet godina zatvora za isto krivično delo osuđen je i Jovica Lončar. Njih dvojica su, prema presudi, oprala blizu 20 miliona evra od prodaje kokaina, za šta se u Beogradu sudi Darku Šariću, glavnom osumnjičenom za promet veće količine kokaina iz Latinske Amerike u Evropu. Dušku Šariću biće u kaznu uračunato vreme koje je proveo u pritvoru, što znači da će u zatvoru provesti još oko godinu i po. Šarić je uhapšen 15. novembra 2010, a iz pritvora je pušten 23. aprila 2014.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track