(VIDEO) FRANCUZ POSTAJE NAJSKUPLJI NA SVETU: Murinjo pravi drim tim, i Pogba stiže u Junajted
Foto: Reuters

Cena prava sitnica

(VIDEO) FRANCUZ POSTAJE NAJSKUPLJI NA SVETU: Murinjo pravi drim tim, i Pogba stiže u Junajted

Fudbal -

Francuski reprezentativac Pol Pogba postaće ponovo igrač Mančester junajteda u rekordnom transferu, tvrde britanski izvori dobro upućeni u dešavanja na "Old Trafordu".

Novi trener "crvenih đavola" Žoze Murinjo želi da napravi "drim tim", pa ne žali pare. Pomenuti izvori tvrde da su se Mančester junajted i sadašnji Pogbin klub Juventus dogovorili oko transfera vrednog 120 miliona evra, što će predstavljati novi svetski rekord.

Pogba će zarađivati 13 miliona evra po sezoni!

Murinjo je u Junajted već doveo Zlatana Ibrahimovića, kome je istakao ugovor sa Pari Sen Žermenom, i Henrika Mihtarjana iz Borusije Dortmund.

Ako se transfer 23-godišnjeg francuskog veziste u Mančester realizuje, biće to zapravo njegov povratak na "Old Traford".

Pogba je 2009. godine stigao u Junajted iz Avra, ali Aleks Ferguson nije verovao u njega, što je iskoristio Juventus i doveo ga 2012. kao slobodnog igrača. Pogba je sa "starom damom" osvojio četiri titule prvaka Italije, uz po dva nacionalna Kupa i Superkupa, a igrao je i finale Lige šampiona 2015, kada je izgubio od Barselone 1:3 u Berlinu.

Pogba se sa reprezentacijom plasirao u finale Evropskog prvenstva savladavši u polufinalu Nemačku 2:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track