(FOTO) ŠOK ZA ČUKARIČKI PRED VIDEOTON Matijašević: Filip Stojković je želeo da ode, želimo mu sreću
Foto: Saša Pavlić

As Čuke u Minhenu 1860

(FOTO) ŠOK ZA ČUKARIČKI PRED VIDEOTON Matijašević: Filip Stojković je želeo da ode, želimo mu sreću

Fudbal -

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da je fudbaler Filip Stojković želeo da ode i da nije imao razumevanja za želju beogradskog kluba da ostane.

Stojković je iz Čukaričkog prešao u Minhen 1860, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

"Imajući u vidu da je pred nama izuzetno važno drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, svi u klubu su hteli da po svaku cenu zadržimo Stojkovića. Filip je jedan od najboljih igrača Čukaričkog i mnogo bi nam značio u utakmicama protiv Videotona, koji ima kvalitetnu ekipu i favorit je u predstojećem dvomeču. Hteli smo da Stojković ostane, ali za našu želju ni novi Stojkovićev klub ni igrač nisu imali razumevanja. U odnosu na takav stav, drugačija opcija osim da ode nije postojala", naveo je Matijašević u saopštenju Čukaričkog. On je dodao da je Stojković jedan od igrača koji je zadužio Čukarički prethodnih sezona i "nismo hteli da pravimo komplikacije prilikom transfera".

"Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere. Imamo opcije na poziciji desnog beka i očekujemo da ti igrači pruže svoj maksimum kako bi ostvarili zadatke trenera Milana Lešnjaka", dodao je Matijašević.

Fudbaleri Čukaričkog će u četvrtak od 19 časova u Mađarskoj igrati protiv Videotona, prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Revanš utakmica je sedam dana kasnije u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja