IVICA ILIEV: Ne razmišljam dalje od Zaglebja, ali svakako nas čeka lakši rival
Foto: Dragana Udovičić

Sportski direktor Partizana jasan

IVICA ILIEV: Ne razmišljam dalje od Zaglebja, ali svakako nas čeka lakši rival

Fudbal -

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je danas da crno-beli jedino razmišljaju o revanš utakmici protiv Zaglebja, ali je dodao da su eventualni protivnici u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa lakši od poljske ekipe.

"Naše misli su okrenute samo ka drugoj utakmici protiv Zaglebja. Ja imam vere i ubeđen sam da ćemo proći, a jučerašnja utakmica je garant i pokriće tim mojim rečima. Opet, lopta je okrugla, ali imam veru u tim", rekao je Iliev.

Fudbaleri Partizana, ako prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, igraće protiv boljeg iz dvomeča norveškog Stromgodseta i danskog Sonderskjea, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Crno-beli će prvo morati da eliminišu poljsku ekipu Zaglebje u drugom kolu kvalifikacija.

Partizan je sinoć u prvoj utakmici odigrao bez golova sa Zaglebjem, a revanš je narednog četvrtka u Poljskoj.

"Kao što sam rekao posle žreba za drugo kolo, dobili smo najtežeg protivnika za tu rundu kvalifikacija... Eventualni protivnik u trećem kolu je slabijeg kvaliteta", naveo je Iliev.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija izmedju Partizana i Zaglebja igra se sledeće nedelje u Lubinu. Prve utakmice trećeg kola kvalifikacija igraće se 28. jula, a revanši su na programu 4. avgusta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track