Grant: Hvala, Srbijo

Grant: Hvala, Srbijo

Fudbal -
Trener Partizana zahvalio je igračima tog kluba na dresu koji su mu poklonili za rastanak, kao i svima u Srbiji na "lepom prijemu". Izraelac će posle šest meseci napustiti beogradski klub, a njegovo mesto zauzeće Vladimir Vermezović

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Avram Grant zahvalio je danas igračima tog kluba na dresu koji su mu poklonili za rastanak, kao i svima u Srbiji na "lepom prijemu". Izraelac će posle šest meseci napustiti beogradski klub, a njegovo mesto zauzeće Vladimir Vermezović.

Grant je uoči utakmice poslednjeg kola Super lige za ovu sezonu, u kojoj je Partizan u Beogradu pobedio Metalac sa 1:0, od igrača dobio dres sa potpisima i brojem 24, koji označava broj titula u istoriji tog kluba.

"Danas je bio veoma emotivan susret sa igračima, kao i juče sa članovima Upravnog odbora. Veoma mi znači što sam dobio taj poklon, jer znam da dolazi iz srca... Ovo je bio jedan veoma lep period za mene i hvala svima u Srbiji na prijemu", kazao je Grant novinarima posle utakmice sa Metalcem.

Crno-beli su ove sezone osvojili petu uzastopnu titulu prvaka Srbije, a bivši trener Čelsija, Portsmuta i Vest Hema poželeo je Partizanu "sve najbolje u budućnosti".

Pobedu Partizanu danas je svojim 100. golom u crno-belom dresu doneo Senelgalac Lamin Dijara. "Dobro je pobediti. Zbog crvenog kartona malo smo sebi otežali stvari, ali dobro smo se branili i opet stvorili mnogo šansi koje nismo iskoristili. Igrači su pokazali veliki borbeni duh. Drago mi je zbog gola Dijare, jer je jesenas bio tek četvrta opcija u napadu", rekao je Grant.

Metalac je prvenstvo završio na poslednjem mestu, a trener Vladica Petrović kazao je da će klub u idućoj sezoni pokušati da izbori povratak u Super ligu.

"Znali smo da će biti teška utakmica. Na početku meča Partizan je napravio dosta šansi, ali smo imali sreće. Posle promašenog penala i prilike nakon toga opustili smo se i naivno primili gol... Ostavili smo, međutim, dobar utisak i žao mi je što posle mnogo godina nismo uspeli da pobedimo partizan, a imali smo priliku. Cilj nam je da naredne sezone izborimo povratak u Super ligu", rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track