Jagodinci bacali Palmu do nebesa
Foto: TANJUG

Jagodinci bacali Palmu do nebesa

Fudbal -
Po završetku utakmice sa Novim Pazarom na teren je izašao gradonačelnik Jagodine Dragan Marković, koji je otvorio šampanjac. Njega su, u pratnji trubača, igrači podigli i bacali uvis, a potom ga je najbolji strelac tima Ognjen Mudrinski polio kofom vode

JAGODINA - Fudbaleri Jagodine istorijski plasman na međunarodnu scenu proslavili su danas uz trubače, kao i bacajući uvis gradonačelnika Dragana Markovića Palmu.

Jagodina je danas u poslednjem kolu Super lige pobedila Novi Pazar na svom terenu sa 1:0 i prvenstvo Srbije završila na četvrtoj poziciji, pa će igrati u kvalifkacijama za Ligu Evropa.

Trener tog kluba Simo Krunić ocenio je da su mnogi zaslužni za ovaj uspeh, a najviše igrači. "Ovo je uspeh dobrog rada u Jagodini. Zahvalio bih Upravi grada i drugim trenerima koji su bili ovde. Ja sam samo neko ko se uklopio u porodicu. Igrači su izneli najveći teret, bili su pravi profesionalci do poslednje utakmice. Samo tako se pravi uspeh i ja im čestitam", kazao je Krunić.

Po završetku utakmice sa Novim Pazarom na teren je izašao gradonačelnik Jagodine Dragan Marković, koji je otvorio šampanjac. Njega su, u pratnji trubača, igrači podigli i bacali uvis, a potom ga je najbolji strelac tima Ognjen Mudrinski polio kofom vode.

Marković je ocenio da se plasmanom Jagodine u Evropu "isplatilo ulaganje u sport".

"Sport nikada nije skup. Uvek treba ulagati u sport i u mlade ljude", dodao je on. Predsednik kluba Goran Milanović kazao je da je ove sezone završen jedan ciklus i da sada predstoji novi.

"Ovo je završetak ciklusa koji smo počeli pre pet godina. Jedan ciklus smo završili, a sada nam predstoji sledenjih pet godina... Nadam se da ćemo igrati Ligu šampiona", istakao je Milanović.

http://www.youtube.com/watch?v=TlLVGoeLwbs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track