Vojvodina i Jagodina idu u Evropu!

Hičkok režirao poslednje kolo

Vojvodina i Jagodina idu u Evropu!

Fudbal -
Zahvaljujući trijumfu nad Zvezdom, Lale izborile plasman u ligu Evrope

Oumaru u foto-finišu.Jagodina i Vojvodina naredne sezone će, zajedno sa osvajačem kupa Crvenom zvezdom, igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope! Ekipa iz Novog Sada je u derbiju kola savladala vicešampiona Srbije rezultatom 2:1 (1:1), a pobedonosni pogodak postigao je Oumaru u poslednjim sekundama meča. Ovim golom bez Evrope su ostali fudbaleri Slobode PS, koji su slavili na Karaburmi sa 1:0.

Navijači i igrači Vojvodine bili su transu kada je u trećem minutu sudijske nadoknade Oumaru savladao Bajkovića. Do tog momenta mesto u Evropi bilo je u rukama Užičana, a tokom čitavog susreta Zvezda je čvrsto držala konce igre u svojim rukama. Milunović je doveo Beograđane u vođstvo, ali je ubrzo Vojvodina preko Apije izjednačila. I kada su svi pomislili da će Lale posle dužeg vremena ostati bez Evrope, Oumaru je doneo veliko slavlje na stadionu u Novom Sadu.

I dok je sudbina Slobode PS zavisila od ishoda meča u Novom Sadu, Jagodinci su imali sve u svojim rukama. Zbog gol-razlike bolje od Užičana, Jagodini je bio dovoljan trijumf na svom terenu protiv Novog Pazara, kome ovaj susret nije imao nikakav takmičarski značaj. Pogotkom Marjanovića sredinom prvog dela „ćurani“ su overili kvalifikacije za Ligu Evrope.

Spaljena hrvatska zastava!

Navijači Vojvodine na utakmici u Novom Sadu spalili su zastavu Hrvatske! Sve je počelo kada su Delije kod vodećeg gola crveno-belih upalili baklje, a jedna od njih je bačena na teren. Tada su pripadnici navijačke grupe „Firma“ odgovorili paljenjem zastave susedne države. Dakle, ponovo će na potezu biti disciplinski organi FSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track