Karadžić: Kakav Lacio, Miha je naš!

Mutne radnje s Apenina

Karadžić: Kakav Lacio, Miha je naš!

Fudbal -
Karadžić: To što pišu Italijani da će Mihajlović u Rim, čista je dezinformacija, danas sve rešavamo

Konačno.Sve je gotovo, Siniša Mihajlović će danas biti promovisan u novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije! Iako je ugledna rimska Republika „bacila kosku“ informacijom da će Miha izigrati FSS i sesti na klupu Lacija, predsednik Fudbalskog saveza Srbije za Kurir kaže da to nije tačno.

- U Minhenu sam, recite...- počeo je razgovor Karadžić, a kada smo mu rekli da Apenini bruje o veleobrtu, odnosno da je Mihajlović „viđen“ u Rimu, rekao je:

- Ma, to je čista dezinformacija. Uostalom, dođite danas u Staru Pazovu i sve će vam biti jasno.

Dakle, saga o Mihajloviću i porezima konačno je dobila srećan kraj. Advokatski tim FSS, u saradnji s advokatima legendarnog srpskog igrača, pronašao je rešenje i problem u vezi s porezom je prevaziđen. Savez će plaćati deo za Sinišina primanja u Srbiji, a Mihajlović će imati obavezu da izmiri porez u Italiji.

Tako je samo pet dana pre prve prijateljske utakmice sa Špancima (26. maj) ipak došlo do dogovora da srpski fudbalski brod pokuša da zaplovi ka Svetskom prvenstvu 2014. u Brazilu. Kormilar je Miha.

Video sam se s Banetom

Karadžić i generalni sekretar FSS Zoran Laković preksinoć su na Alijanc areni bili svedoci fantastičnog uspeha Čelsija. Veliki pehar Lige šampiona ponovo je podigao jedan Srbin, ovoga puta Branislav Ivanović.

- Velika stvar za nas. Videli smo se posle meča s njim i rekao nam je da je presrećan. Bane sutra stiže u Staru Pazovu, tako da će vam on podrobnije ispričati kako se osećao posle trijumfa - otkrio je Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track