UŽIVANJE NA SAVI: Partizan gori, a Zeka se češka
Foto: Kurir

Koga briga za fijasko kluba

UŽIVANJE NA SAVI: Partizan gori, a Zeka se češka

Fudbal -

Predvodnik aktuelne uprave crno-belih s biznismenom Milijom Ktitorom i bivšim policajcem Bujakovićem uživao na Savi u danu kad je klub doživeo novi rezultatski fijasko

Partizan ne može vola da ubode, ali je zato fotografija do koje je došao Kurir - pun pogodak! Slika i prilika kako trenutno izgleda trofejni klub iz Humske.U danu kad su crno-beli doživeli novi rezultatski fijasko odigravši 0:0 s Bačkom, Žarko Zečević se sunčao na Savi. Bivši visoki funkcioner i čovek koji iz senke i dan-danas vuče glavne konce u Humskoj, predvodnik aktuelne uprave, uživao je s biznismenom Milijom Milosavljevićem Ktitorom i bivšim policajcem Goranom Bujakovićem na reci.Crno-beli su ostali bez velikog novca od UEFA, prevremeno su ispali iz Evrope, sada su ostali bez planiranih bodova u Novom Sadu, a očito će ostati i bez većine nezadovoljnih igrača iz prvog tima. Uprkos svemu tome, u Humskoj niko ne pomišlja na ostavku. A sudeći po najnovijoj fotografiji, ni Zečević se ne tangira mnogo što Partizan doživljava fijasko.Upravo je Partizan svojevremeno povezao popularnog Zeku i Miliju Ktitora jer je prvi decenije proveo kao košarkaš i čelnike uprave, dok se drugi godinama pojavljivao kao jedan od glavnih sponzora, a kasnije i kao član upravnih odbora kluba. Godine provedene u Humskoj učinile su ih danas velikim prijateljima.

Uprava zasedala, na sastanku bili i navijačiGROBARI TRAŽE DA TOMIĆ OSTANEČelnici Partizana održali su niz sastanaka tokom jučerašnjeg dana - najpre unutar uprave, potom s trenerom Ivanom Tomićem, pa ponovo međusobno.A ishod - nema ostavki.Sastancima su prisustvovali i ugledniji navijači Sale i Velja koji su zahtevali da Tomić ostane trener Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track