Ljajić zaboravio na batine!

Život ide dalje

Ljajić zaboravio na batine!

Fudbal -
Adem Ljajić zamera sebi što je dao povod treneru Deliju Rosiju da ga fizički napadne, ali se sada smeje tom incidentu na meču s Novarom

Okrenuo novi list.Srpski reprezentativac Adem Ljajić neće se lako osloboditi publiciteta koji je došao kao rezultat njegovog sukoba s bivšim trenerom Fjorentine Deliom Rosijem. Vremenska distanca od dvadesetak dana nije pomogla da zaboravi incident, ali mu podsećanje na trenerov nasrtaj sada izaziva osmeh.

- Sada mi je sve to smešno, iako zameram sebi što sam dao povod za taj događaj. U fudbalu se svašta dešava, pa ništa nije čudno. Nastavljam dalje, sada mi je najvažnije da s reprezentacijom ostvarim što bolje rezultate na prijateljskim utakmicama - rekao je Ljajić.

Italijanska štampa ne prestaje s nagađanjima o Ljajićevoj budućnosti. U igri je prelazak u Arsenal ili Borusiju Dortmund, ali i on ima svoje želje.

- Nadam se ostanku u Fjorentini, mada znam da odluka o tome ne zavisi od mene. Miran sam i koncentrisan na utakmice reprezentacije - poručio je Ljajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track