Milijaš: Zvezda me nije zvala

Nesuđeno pojačanje

Milijaš: Zvezda me nije zvala

Fudbal -
Nenad Milijaš: Drago mi je da na Marakani imaju lepo mišljenje o meni, voleo bih da radim s Robijem Prosinečkim

Uprava na potezu.Nenad Milijaš kaže za Kurir da bi voleo da se vrati u Crvenu zvezdu, ali da ga niko od čelnika kluba iz Ljutice Bogdana dosad nije pozvao. Nekadašnji kapiten crveno-belih ima još godinu dana ugovora s engleskim Vulverhemptonom, a od 2006. do 2009. godine nosio je Zvezdin dres na 97 utakmica, na kojima je dao 37 golova.

Robert Prosinečki vidi Nenada Milijaša u veznom redu kao iskusnog i mirnog igrača, trenera na terenu, koji svojim savetima i potezima može mnogo da pomogne Crvenoj zvezdi.

- Niko me iz Zvezde još nije zvao! O svemu što se dešava čitam iz novina. Ovo stvarno govorim iskreno, nema razloga da bilo šta tajim. Iskreno, ni sa kim s Marakane nisam pričao - rekao je Nenad Milijaš i dodao:

- Imam još godinu dana ugovora s Vulvsima. U glavi sam još tamo, jer me vole i poštuju. Dobili smo novog trenera, Danca Solbakena, čiji je cilj da se klub što pre vrati u Premijer ligu. Moram da vidim s njim da li me vidi u klubu, ali mi je jasno stavljeno do znanja da 4. jula moram doći spreman na prozivku.

Nenad Milijaš (29) ne krije da bi voleo da se vrati u Crvenu zvezdu.

- Drago mi je da u Zvezdi imaju lepo mišljenje o meni. Prija kad te tvoji cene. Zvezda je klub koji volim. Tamo sam napravio ime, bio kapiten, osvajao titule... Voleo bih da se vratim. Bilo bi lepo sarađivati s Robertom Prosinečkim, ali ponavljam, niko me nije zvao - zaključio je Milijaš.

Prosinečki računa na junoše Spajića, Lukovića i Simića

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki na prozivku za novu sezonu 18. juna pozvaće u prvi tim trojicu mladih igrača. Iz Sopota će pripreme na Zlatiboru i Rogli proći štoper Uroš Spajić (19), desni bek Stevan Luković (19), kao i najtalentovaniji kadet Veljko Simić (17), koji igra na poziciji ofanzivnog veznog.

Babalj čeka ponudu

Australijski mediji pišu da Crvena zvezda još nije poslala ponudu za centarfora Melburn Harta Iliju Babalja (20, 193), koji već razmišlja o Beogradu. Očekuje se da crveno-beli izdvoje 350.000 evra za visokog fudbalera i da on potpiše četvorogodišnji ugovor s bivšim šampionima Evrope. Babalj je ove sezone za Melburn postigao devet golova na 22 utakmice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track