PSŽ KAO ZVEZDA: Zlatan ih tužio jer ne plaćaju igrače!
Foto: Profimedia

I TO JE MOGUĆE! Gigant, a nema para

PSŽ KAO ZVEZDA: Zlatan ih tužio jer ne plaćaju igrače!

Fudbal -

Ibrahimović predao sudu slučaj naplate zaostalih plata od Pari Sen Žermena u iznosu od tri miliona evra. Šveđanin jugoslovenskog porekla hoće svaki zarađeni cent

Kad je rekao da mu iz Pariza nedostaje jedino plata, fudbaler Mančester junajteda se nije šalio. Zlatan Ibrahimović je bio ozbiljan, ali i ironičan, jer mu bogate gazde Pari Sen Žermena duguju tri miliona evra. Ibrakadabra ne želi da čeka, hoće svaki cent zarađen u Francuskoj, pa je tako pokrenuo sudski postupak kako bi ubrzao isplatu.Slične scene viđaju se u Srbiji, najčešće u Crvenoj zvezdi, čiji bivši igrači uglavnom preko sudova dolaze do zarađenog novca. Ibrakadabra kao da je sledio primer srpskih fudbalera, a i ne čudi što jeste, pošto u sebi ima jugoslovenske krvi.

Šta hvala, daj pare... Ibrahimović na oproštaju od PSŽ
Šta hvala, daj pare... Ibrahimović na oproštaju od PSŽ

Pomalo neverovatno zvuči da Pari Sen Žermen nekom duguje tri miliona evra, i to još Ibrahimoviću. Neverovatno zvuči i to da Ibrakadabra nije jedini igrač kome duguju pare u Francuskoj, ali sudeći po ozbiljnosti lige i ljudi koji vode klubove, nema sumnje da će tamošnje isplate biti mnogo brže nego u srpskom fudbalu. Ipak, Ibra nema strpljenja.Ovu informaciju objavio je ugledni švedski dnevni list Ekspresen, uz naglasak da se ne radi samo o poslednjoj plati. Ovaj list tvrdi da PSŽ Zlatanu duguje i bonuse na ime završetka sezone na prvom mestu liste strelaca, ali i bonuse za osvojenu Ligu 1 i nacionalni kup. Kad se sve sabere i oduzme, u pitanju je svota od pomenutih tri miliona evra, što je bilo aktuelno do onog trenutka kad je Ibrahimoviću istekao ugovor.Jasno je da kod Ibre nema ljubavi, već je sve čist posao. Surovi profesionalizam. Takav je i igrač - ubojit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track