(VIDEO) NEVEROVATAN PODATAK Zvezdan Terzić otkrio: Evo koliko košta otkup Pabla Moučea
Foto: Dado đilas

Veliko pojačanje, velik i ugovor

(VIDEO) NEVEROVATAN PODATAK Zvezdan Terzić otkrio: Evo koliko košta otkup Pabla Moučea

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je neverovatan podatak o otkupnoj klauzuli za argentinskog reprezentativca Pabla Mučea koji je ovog leta stigao u redove crveno-bele.

Terzić je u intervjuu za sajt navijača Crvene zvezde pričao o prelaznom roku, radu trenera Miodraga Božovića, finansijskom stanju i drugim aktuelnostima bitnim za rad kluba.

Navijače crveno-belih posebno je razočarao Pablo Muče, koji je slovio za veliko pojačanje. Terzić je za portal Redstarbelgrade.info otkrio da je otkupna klauzula za njega neverovatnih dva miliona evra.

"Pablo Mouče je igrao za reprezentaciju Argentine, osvojio je prvenstvo sa Lanusom, Prosinečki nam je rekao da ima sjajan karakter i da je igrač koji može da napravu razliku. Ni jedan razlog nije postojao da ga ne dovedemo. Doživeo je težu povredu, ali to je prošlost. Treba analizirati zašto sada ne igra dobro. Moučea smo doveli na pozajmicu i to bez ikakvog plaćanja njegovom klubu. Cena njegovog otkupa iznosi dva miliona evra i nadali smo se da ako uđemo u Evropu da ćemo moći da ga prodamo za tri miliona. Imali bi milio evra čistog profita", rekao je Terzić.

(Redstarbelgrade.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track