IVAN KLASNIĆ REŠEN DA ŽIVI: I pored dijalize u Nemačkoj pojavio se u Splitu
Foto: Profimedia

Ne predaje se

IVAN KLASNIĆ REŠEN DA ŽIVI: I pored dijalize u Nemačkoj pojavio se u Splitu

Fudbal -

Poslednjih dana hrvatsku javnost rastužila je vest o zdravstvenom stanju bivšeg fudbalskog reprezentativca te zemlje, Ivana Klasnića.

Njemu je, nakon gotovo decenije, otkazao bubreg koji mu je donirao otac. Zbog toga ga očekuje već treća transplantacija, no ovoga puta donator više neće moći biti neko od članova njegove porodice.

Ivan će do transplantacije svakodnevno morati na dijalizu, a na transplantaciju bi u Nemačkoj mogao čekati i do sedam godina. Da živi u Hrvatskoj, na bubreg bi čekao manje od godinu dana jer je Hrvatska na samom vrhu evropske, ali i svetske liste.U međuvremenu, Ivan Klasnić se pojavio u Splitu, piše hrvatski mediji. Posetio je je BMW motoklub Dalmacija ali i novouređenu dvoranu kick boks kluba Terminator. Tamo ga je dočekao poznati pustolov Željan Rakela.

- Ivan je celo vreme bio nasmejan i dobro raspoložen. To nas je sve jako obradovalo jer smo, s obzirom na sve medijske natpise, mislili da je čovek na aparatima. Baš u vreme Ivanove posete s nama je boravio poznati brački vinar Saša Senjković, ali Ivan je odoleo vinima i siru i celo veče je pio sok. U dvorani Ivan nas je sve zadivio jer je na vreći pokazao da se jako dobro snalazi i da mu boks nije stran - rekao je Rakela, poželevši Ivanu što brži oporavak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track