BLOG UŽIVO, VIDEO: Suarez dobio povišicu i novi ugovor u Barseloni
Foto: Reuters

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Suarez dobio povišicu i novi ugovor u Barseloni

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

22:40 - Budućnost lako sa MegomKošarkaši Budućnosti savladali su Mega Leks u gostima rezultatom 85:81, u meču trećeg kola ABA lige. Mega je na svom terenu izbegla teži poraz, pošto su gosti iz Podgorice već sredinom druge četvrtine imali prednost veću od 20 razlike.Na kraju prve deonice rezultat je glasio 21:18 za Budućnost, pre nego što su izabraniciABA liga, 3. kolo: Cedevita – MZT 82:61, Krka – FMP 61:70, Zadar – Crvena zvezda 66:103, Mega Leks – Budućnost 81:85. Petak: Igokea – Olimpija, Partizan – Cibona, Mornar – Karpoš.

21:57 - Zvezda pobedila Zadar i zadržala maksimalan učinakKošarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak posle trećeg kola Jadranske lige, pošto su u gostima sa 103:66 (23:23, 26:12, 24:11, 30:20) pobedili Zadar. Crveno-bele je do trijumfa predvodio Marko Simonović sa 15 poena, dva manje imao je Nemanja Dangubić, dok je Ognjen Kuzmić postigao 12, a Milko Bjelica ubacio je 11. U ekipi Zadra istakao se Lovro Mazalin sa 18 poena, a Ivan Marinković postigao je 17. Zvezda je od početka meča bila bolji rival, već u prvoj deonici stekla je dvocifrenu prednost, međutim, Zadar je u finišu tog dela igre serijom 11:0 stigao do izjednačenja. Početak druge četvrtine bio je neizvestan, viđena je "rezultatska klackalica", ali crveno-beli su u finišu agresivnom igrom ponovo došli do dvocifrene prednosti. Ekipa Dejana Radonjića je u nastavku susreta postepeno uvećavala prednost i tako došla do treće ubedljive pobede na startu Jadranske lige.

21:00 - 3.kolo ABA lige: FMP bolji od Krke, Cedevita od MZT-aKošarkaši FMP-a iz Železnika pobedili su u gostima Krku sa 70:61 (17:22, 19:12, 10:6, 24:21), dok je Cedevita sa 82:61 (25:18, 13:14, 18:16, 26:13) trijumfovala protiv MZT-a iz Skoplja u utakmicama trećeg kola Jadranske lige. FMP je do drugog trijumfa u regionalnom takmičenju predvodio Dragan Apić sa 13 poena, a po 12 su postigli Nikola Žižić i Stefan Lazarević koji je imao i 13 skokova. U ekipi Krke, kojoj je ovo prvi poraz, istakao se Sandi Čebular sa 17 poena, dok je Žiga Dimec postigao 12. Cedevita je u Zagrebu posle dva poraza stigla do prve pobede u Jadranskoj ligi. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miro Bilan sa 21 poenom, dok je Skoti Hopson postigao 17. MZT ni posle tri utakmice ne zna za pobedu, a u porazu od Cedevite istakao se Šarlon Klof sa 17 poena, sedam skokova i šest asistencija. FMP će u četvrtom kolu dočekati Igokeu, dok će Krka gostovati u Podgorici ekipi Budućnosti. S druge strane, Cedevita će dočekati Zadar, dok MZT igra protiv Cibone.

20:23 - Čičerovoj oduzeta bronzana medalja s Igara u PekinguRuska atletičarka Ana Čičerova ostala je bez bronzane medalje osvojene na Olimpijskim igarama 2008. godine u Pekingu u skoku u vis, pošto je na ponovljenom doping testu bila pozitivna na steroid, saopštio je Međunarodni olimpijski komitet (MOK). MOK je u saopštenju naveo da je Čičerova, koja je na Igrama u Londonu 2012. godine osvojila zlatnu medalju, bila pozitivna na nedozvoljenu supstancu steroid turinabol, te je retroaktivno diskvalifikovana s OI u Pekingu. U saopštenju MOK dodaje se da bi Olimpijski komitet Rusije što pre trebalo da obezbedi vraćanje bronzane medalje s igara u Pekingu. MOK čuva uzorke 10 godina posle uzimanja da bi oni mogli ponovo da budu testirani kada se pronađu nove metode. Na više od 1.000 ponovljenih testiranja, pomoću novih metoda, otkriveno je 98 pozitivnih uzoraka s Igara u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine. Ukoliko MOK odluči da ponovo dodeli bronzanu medalju u skoku u vis sa Igara u Pekingu, ona će pripasti Ruskinji Jeleni Slesarenko, koja je 2008. godine zauzela četvrto mesto.

Ana Čičerova, foto: Profimedia
Ana Čičerova, foto: Profimedia

19:15 - Karte za utakmicu Partizan - PAOK od sutra u prodajiProdaja ulaznica za prijateljsku utakmicu izmedju fudbalera Partizana i PAOK-a počeće u petak na blagajnama stadiona u Humskoj, saopštili su crno-beli. Kako je saopšteno na sajtu Partizana, ulaznice za južnu tribinu koštaće 200 dinara, a za istočnu i zapadnu 400. Specijalna ulaznica s potpisom kapitena Partizana Saše Ilića koštaće 800 dinara, a za ložu 3.000. ; Sezonske ulaznice važe za utakmicu izmedju Partizana i PAOK-a. Blagajne stadiona Partizana sutra će biti otvorene ;od 10.00 do 18.00, a u subotu do početka utakmice, odnosno 19.30.

18:04 - Atletičarka Azra Nurković se vraća na stazuAtletičarka iz Novog Pazara Azra Nurković (ranije Eminović) rekla je da je odlučila da se vrati na stazu posle šestogodišnje pauze, kao i da će se istovremeno baviti trenerskim poslom. "U maju je osnovan Atletski klub Pazar, a ja sam planirala da se tu bavim trenerskim poslom sa Safetom Maljevcem. Počela sam sve ozbiljnije da radim, imala sam i veliku podršku supruga, pa sam rešila da se vratim takmičenjima", rekla je Nurković.Ona je tokom karijere, radeći sa trenerom Rifatom Zilkićem, osvojila četiri medalje na najvećim evropskim takmičenjima za mladje selekcije. Pre 11 godina, na EJOF-u u Lenjanu došla je do zlata na 3.000 i srebra na 1.500 metara, te godine je na Evropskom juniorskom prvenstvu u Kaunasu bila treća na 1.500 metara, dok je 2009. u tom gradu zauzela treće mesto na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore. "Imala sam dosta problema sa povredama, često sam pauzirala, ali verujem da je operacija stopala koju sam imala u decembru i moja poslednja. Sada je sve u redu, ali još uvek se čuvam i lagano treniram. Nadam se da će sve biti u redu", navela je Nurković. Ova 28-godišnja atletičarka ocenila je da će u nastavku karijere najčešće nastupati na deonicama od 1.500 i 5.000 metara. "Slede krosevi RTS-a, na kojima ću pokušati da izborim mesto u reprezentaciji Srbije, a tu su i ulične trke. Trčaće i moji mladi takmičari i takmičarke, među kojima se trenutno izdvajaju Fatima Osmanović i Anida Halilović", najavila je Azra Nurković.

17:20 - Kapelo: Ronaldova spremnost je problem Real MadridaBivši trener Real Madrida Fabio Kapelo ocenio je da su skorašnja rezultatska posrtanja tog fudbalskg kluba izazvana problemima sa spremnošću Kristijana Ronalda.Real je u poslednje tri prvenstvene utakmice igrao nerešeno, a ima i jedan remi u Ligi šampiona. Madridjani su poslednji put vezali četiri utakmice bez pobede pre punih 10 godina, kada je Kapelo bio trener.Ronaldo je ove sezone igrao samo šest puta za Real, pošto je lečio povredu kolena dobijenu u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj."Problem Real Madrida sada je Kristijano Ronaldo. On je najbolji igrač kluba, ali fizički nije spreman. Ali, iako fizički nije potpuno spreman i dalje je najbolji igrač ekipe", rekao je Kapelo za španski radio Onda Sero, a preneli lokalni mediji.Ronaldo je ove sezone postigao tri gola, a pre godinu dana imao je već 10 pogodaka.

16:40 - Nakiju pet godina zatvora zbog propagande terorizmaNekadašnji mladi reprezentativac Nemačke Deniz Naki blizu je da bude osuđen na pet godina zatvora zbog propagande terorizma. Fudbaler turskog drugoligaša Amedspora tereti se za ozbiljne zloupotrebe preko društvenih mreže i zato će ove sedmice odgovarati pred tamošnjim sudom. Naki, bivši perspektivni fudbaler Sent Paulija i Paderborna, kažnjen je sa 12 utakmica suspenzije u šampionatu jer je "podsticao mržnju jedne grupe prema drugoj, odnosno podrivao nepoverenje prema državi Turskoj i otvoreno vršio propagandu Kurdima". Ovaj 27-godišnji fudbaler, kurdskog porekla, negirao je takve navode, već da je želeo da pošalje poruku mira. Pored Sent Paulija, Paderborna i Amedspora, Naki je igrao za drugi tim Bajera iz Leverkuzena, Rot Vajs Alen i Genčlerbirligi. Za mladu reprezentaciju Nemačke odigrao je šest utakmica.

15:51 - Roben propušta mečeve protiv Belorusije i FrancuskeKapiten fudbalske reprezentacije Holandije Arjen Roben neće igrati u predstojećim utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Belorusije i Francuske, rekao je danas selektor Dani Blind. "Razgovarao sam s Arjenom jutros. On ne dolazi, nije potpuno spreman", rekao je Blind. Roben će mečeve protiv Belorusije i Francuske propustiti zbog povrede rebara. Holandija je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji počela remijem sa Švedskom 1:1. Izabranici Danija Blinda se sutra u drugom kolu Grupe A sastaju sa Belorusijom, a u ponedeljak igraju protiv Francuske.15:33 - Hleb: Uvek se rastužim kad pomislim na odlazak iz ArsenalaUkrajinski fudbaler Aleksandar Hleb rekao je da se uvek rastuži kada pomisli na to kako je 2008. godine napustio Arsenal i prešao u Barselonu. "Žao mi je što nisam ostao u Arsenalu. Arsen Venger mi je bio kao otac, verovao mi je. Uvek se rastužim kada počnem da razmišljam o tome", rekao je Hleb. Hleb, koji sada igra za Bate Borisov, u Arsenal je došao 2005. godine iz Štutgarta i igrao je za taj klub naredne tri godine pre nego što je otišao u Barselonu. "Pep Gvardiola je bio mlad, tek je preuzeo klub. Nije mogao da nađe prave reči. Da je Venger bio na njegovom mestu on bi došao do mene, razgovarao bi sa mnom... Ne krivim Gvardiolu, trebalo je da se ponašam profesionalnije. Da nisam donosio pogrešne odluke mogao sam da igram u vrhunskom klubu još pet godina", rekao je Hleb.15:02 - AIBA suspendovala 36 bokserskih sudija iz RijaMeđunarodna asocijacija amaterskog boksa (AIBA) suspendovala je 36 bokserskih sudija koji su radili na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru od bilo kakvih aktivnosti vezanih za sport dok se ne završi istraga. AIBA je saopštila da tih 36 sudija neće moći da učestvuju na svetskom prvenstvu mladih koje počinje sledećeg meseca u Rusiji. Tokom takmičenja u Riju brojni mediji i bokserski radnici doveli su u pitanje integritet AIBA, njenih zvaničnika i sistema bodovanja. AIBA nije objavila koliko je olimpijskih sudija vratila sa Igara zbog nezadovoljavajućih odluka posle borbi.14:40 - Najbolji svetski teniseri stižu u Šangaj

14:29 - Filjo ponovo izabran za predsednika FIVBPredsednik Svetske odbojkaške federacije (FIVB) Ari Grasa da Silva Filjo izabran je danas ponovo na tu funkciju, pošto su delegati kongresa u Buenos Ajresu jednoglasno doneli takvu odluku. Brazilac Grasa je za predsednika prvi put izabran 2012, a na kongresu 2014. odlučeno je da se produži trajanje mandata sa četiri godine na osam, tako da će sadašnji mandat trajati do 2024. godine. Svih pet kontinentalnih federacija pružilo mu je podršku. Srbiju u Buenos Ajresu predstavljaju predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Nenad Golijanin, kao i generalni sekretar Slobodan Milošević. Na kongresu je i predsednik Evropske odbojkaške federacije (CEV), Aleksandar Boričić. Kongresi FIVB održavaju se svake dve godine.

14:10 - Valensiji preti zatvor zbog neplaćanja alimentacijeFudbaler Evertona Ener Valensija mogao bi da završi u zatvoru zbog duga od 17.000 dolara jer nije plaćao alimentaciju. Njega je poziv policije na saslušanje sačekao na treningu reprezentacije Ekvadora i priprema uoči utakmica sa Čileom i Bolivijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Advokati njegove bivše parnerke u pratnji policije pojavili su se na stadionu Atahualpa u Kitu i zatražili isplatu zaostalih alimentacija za ćerku Valensije. Valensija i njegovi zasupnici nisu želeli da komentarišu sudski nalog, a naloženo mu je da isplati pomenuti iznos ili ga u suprotnom očekuje zatvorska kazna od 60 dana. Valensija je letos došao na pozajmicu iz Vest Hema u Everton, koji ima opciju da ga otkupi na kraju sezone za 15 miliona evra.13:45 - Krojfov idealan tim bez Ronalda i MesijaLegendarni holandski fudbaler Johan Krojf otkrio je svoj idealni tim najboljih igrača svih vremena, na kome nema Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, najboljih igrača današnjice. Krojf je svojih idealnih 11 otkrio u autobiografiji koja uskoro treba da izađe, a u koju je Jurosport imao uvid. Postavu legendarnog Holanđana predvode Pele i Dijego Maradona, kao i trener Mančester sitija Pep Gvardiola, koji je igrao za Krojfa u Barseloni. Tim snova Johana Krojfa čine: golman: Lav Jašin; odbrana: Karlos Alberto, Franc Bekenbauer, Pep Gvardiola, Rud Krol; sredina: Alfredo di Stefano, Bobi Čarlton, Garinča; napad: Maradona, Pit Kajzer i Pele.13:28 - Makedonija dočekuje Izrael, Pandev čeka gol posle osam godinaMakedonski fudbaler Goran Pandev rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da dođe do pozitivnog rezultata protiv Izraela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. "Daćemo maksimum da postignemo pozitivan rezultat. Jasno je da na rezultatskom planu nemamo čime da se pohvalimo u prethodnom periodu, ali svako od nas ima ogromnu želju da na domaćem terenu dođemo do dobrog rezultata", rekao je Pandev. Pandev će danas protiv Izraela 69. put nositi nacionalni dres, a osam godina nije dao gol na zvaničnoj utakmici reprezentacije. Taj portal navodi da napadač i kapiten makedonske reprezentacije "definitivno, posle dugog vremena, očekuje i konačno pogodak u crveno-žutom dresu na jednoj zvaničnoj utakmici". Pandev je poslednji put gol u dresu reprezentacije u zvaničnom meču dao 10. septembra 2008. godine na meču sa Holandijom, kada je Makedonija izgubila sa 2:1. 13:11 - Najbolji fudbaleri među selektorima

12:48 - Stanislav Karasi iz drugačijeg ugla

12:35 - Suarez dobio povišicu i novi ugovor u BarseloniGolgeter Barselone Luis Suarez potpisaće novi ugovor do 2021. godine prema kojem će zarađivati 16 miliona evra po sezoni. Urugvajac će na taj način dve sezone duže ostati u Kataloniji u odnosu na prvi ugovor, a saradnja bi do kraja godine trebalo da se ozvaniči. Suarez će imati ista primanja kao Brazilac Nejmar, a od njih će u ekipi biti plaćeniji samo Lionel Mesi sa godišnjom zaradom od 20 miliona evra. Ovaj 29-godišnji fudbaler je leta 2014. došao iz Liverpula u Barselonu i do sada je postigao 92 gola na 106 utakmica u svim takmičenjima.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

12:10 - Konte ponovo u napadu na Bonućija, nudi 60 miliona funtiLondonski Čelsi obnovio je interesovanje za odbrambenog fudbalera Juventusa Leonarda Bonućija i spreman je da u januaru ponudi 60 miliona funti za transfer. Vlasnik Čelsija Roman Abramovič potvrdio je da menadžer Antonio Konte insistira na dolasku Bonućija, sa kojim je uspešno sarađivao u Juventusu i reprezentaciji Italije, kako bi rešio probleme u odbrani. Ukoliko Bonući pređe u London postaće najplaćeniji defanzivac u istoriji fudbala i srušiće rekord sadašnjeg štopera "plavaca" Davida Luiza, koji je upravo iz Čelsija prešao u Pari Sen Žermen za 50 miliona funti, ali se ovog leta vratio. Čelsi je ove sezone u engleskom šampionatu primio devet golova na sedam utakmica, odbrana je dosta puta kiksirala, a na udaru su se najviše našli Branislav Ivanović i Geri Kejhil.

11:52 - Miler: Dva meča bez pobede ne znače krizuFudbaler Bajerna iz Minhena Tomas Miler rekao je danas da dve utakmice bez pobede nisu razlog za paniku u tom klubu.Bajern je novu sezonu počeo sa osam uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, ali je nakon toga usledio poraz od Atletiko Madrida u Ligi šampiona i iznenadjujući remi sa Kelnom u Bundesligi.Golman Bajerna Manuel Nojer je nakon te utakmice optužio saigrače da su se opustili nakon vodjstva. Miler se, medjutim, ne slaže s njim."Pobedili smo u prvih osam utakmica s novim trenerom, a posle samo dve utakmice bez pobede upalio se požar", rekao je Miler za Kiker."Nemam osećaj da nam nedostaje motivacije... Posle 1:1 s Kelnom svi smo bili iznevirani, jer naš cilj nije da igramo nerešeno kod kuće. Ali, sa osvojenih 16 bodova iz šest utakmica ne možemo da pričamo o problemima posle jednog remija", dodao je Miler.

11:34 - Svitolina iznenadila Kerber u PekinguUkrajinska teniserka Elina Svitolina plasirala se u četvrtfinale turnira u Pekingu, pošto je danas pobedila prvu teniserku sveta, Nemicu Andjelik Kerber sa 6:3, 7:5.Svitolina će u četvrtfinalu igrati protiv Australijanke Darije Gavrilove, koja je sa 6:4, 6:3 pobedila Karolinu Garsiju iz Francuske.Poljska teniserka Agnješka Radvanska je slavila protiv Karoline Voznjacki sa 6:3, 6:1, pa će u četvrtfinalu igrati protiv bolje iz duela u kojem se sastaju Jaroslava Švedova iz Kazahstana i francuska teniserka Aliz Korne.U četvrtfinale se plasirala i Britanka Džoana Konta, pošto je danas bila bolja od finalistkinje Otvorenog prvenstva SAD Karolinu Pliškovu u tri seta - 6:1, 3:6, 7:6. Ona će u četvrtfinalu igrati ili protiv Rumunke Simone Halep ili protiv Kineskinje Šuai Dženg.

11:11 - Pires: Venger ostaje u ArsenaluBivši fudbaler Arsenala Rober Pires rekao je da veruje da će Arsen Venger ostati na klupi tog kluba i da neće preuzeti reprezentaciju Engleske. Venger je nedavno proslavio 20 godina od kako je stigao u Arsenal, sa kojim je osvojio tri titule u Premijer ligi i šest trofeja u FA kupu. Francuskom treneru ugovor s Arsenalom ističe na kraju sezone, pa mediji u Britaniji spekulišu da bi ovo mogla da bude i njegova poslednja sezona u tom klubu. "Mislim da će Venger ostati u Arsenalu, iako je istina da ga reprezentacija Engleske želi. Mislim da će ostati jer on voli da bude na terenu svakog dana. Nije ista stvar kada vodite klub ili reprezentaciju. Dakle, to je razlog zbog kojeg mislim da će ostati u Arsenalu - voli da bude na terenu svako jutro", rekao je Pires. I pored toga što misli da neće napustiti klub u kojem je 20 godina, Pires smatra da bi Venger bio idealan za klupu Engleske.

10:55 - Pujol: Gvardiola ima najveći izazov u karijeriNekadašnji kapiten fudbalera Barselone Karles Pujol rekao je da je Pep Gvardiola dolaskom u Mančester siti preuzeo najveći izazov u dosadašnjoj karijeri. Gvardiola je bio dominantan sa Barselonom i Bajernom u Španiji, odnosno Nemačkoj, ali Pujol smatra da je engleska Premijer liga totalno drugačija i izazovnija od prethodne dve lige. "Gvardiola je prihvatio najveći izazov za njega i mislim da će promeniti fudbal u Engleskoj. Mnogi govore da je fudbal na Ostrvu drugačiji, ali način na koji radi Gvardiola stavlja pritisak na igrača i menja stil. U Engleskoj se igra fudbal sa visokim i snažnim štoperima, zato ja nisam mogao tamo da igram jer sam niži", rekao je Pujol. On je dodao da se Gvardiolin rukopis već vidi u igri "građana" i da veruje u uspešnu sezonu Sitija. Pujol je četiri sezone veoma uspešno sarađivao sa Gvardiolom u Kataloniji, a osvojili su zajedno tri titule Primere i dve Lige šampiona.

10:35 - Evo šta je Ivić poručio navijačima Partizana pred duel sa PAOK-om

10:10 - Karlović dobio Tipsarevića u dva taj-brejka

09:45 - Štefanek organizuje javni čas rvanjaRvački savez Srbije u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, Republičkim zavodom za sport i medicinu sporta i klubovima u subotu organizuje javni čas rvanja i besplatni lekarski pregled za decu. Olimpijski šampion Davor Štefanek, kao i Viktor Nemeš, Aleksandar Maksimović, Kristijan Fris i Mate Nemeš radiće javni trening sa pionirima na Košutnjaku u prostorijama Republičkog zavoda za sport. Događaj će od 10 sati otvoriti ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković i direktor Zavoda Goran Bojovića. Deca će moći da vide prezentaciju filma o osvojenoj zlatnoj olimpijskoj medalji Davora Štefaneka iz Rija, kao i rezultate RSS u istoriji dugoj 104 godine. Na javni čas se pozivaju gradani ljubitelji sporta i rvanja, kao i svi zainteresovani.

09:25 - Marjanović oduševio Dramonda: Paklen igrač!Centar Detroit Pistonsa Andre Dramond izjavio je da nije očekivao da će ga novi saigrač Boban Marjanović impresionirati. Marjanović je u Detroit stigao iz San Antonija, a sa Pistonsima je potpisao trogodišnji ugovor u vrednosti od 21 milion dolara. "Rekao sam već posle prve trening utakmice momcima da je to bio verovatno prvi put da sam se osetio frustrirano igrajući protiv nekoga. Mnogo je teško poentirati preko njega", rekao je Dramond i dodao: "Boban je paklen igrač. On je veliko pojačanje za nas, biće definitivno od velike pomoći tokom sezone".09:00 - Pobede Klivlenda, Jute i KlipersaKošarkaški Klivlenda pobedili su Orlando 117:102 u predsezonskom meču NBA lige. Lebron Džejms je igrao samo 13 minuta (7 poena, 6 asistencija, 2 skoka), a najefikasniji u timu bio je Džordan Mekre sa 20 poena. U ekipi sa Floride Grin je imao 19 poena i 4 skoka. Juta je pobedila Finiks u gostima sa 104:99. Rudi Gober je postigao 21 poen i imao je 10 skokova. Brendon Najt je na drugoj strani imao 17 poena i 4 skoka. LA Klipersi su pobedili Toronto sa 104:98. Blejk Grifin je predvodio tim iz LA sa 24 poena. U poraženoj ekipi najbolji je bio Derozan sa 20 poena.

08:30 - Lev ne želi da trenira klub iz Bundeslige OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track