CRNO-BELI SPEKTAKL: Od sutra prodaja karata za PAOK, a evo gde Grobari mogu gledati prenos
Foto: Saša Pavlić

Prijateljski meč

CRNO-BELI SPEKTAKL: Od sutra prodaja karata za PAOK, a evo gde Grobari mogu gledati prenos

Fudbal -

Prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu između fudbalera Partizana i PAOK-a počeće u petak na blagajnama stadiona u Humskoj.

Kako je saopšteno ulaznice za južnu tribinu koštaće 200 dinara, a za istočnu i zapadnu 400. Specijalna ulaznica s potpisom kapitena Partizana Saše Ilića koštaće 800 dinara, a za ložu 3.000.

Sezonske ulaznice važe za utakmicu izmedju Partizana i PAOK-a. Blagajne stadiona Partizana u petak će biti otvorene od 10.00 do 18.00, a u subotu do početka utakmice, odnosno 19.30.

Veliki broj navijača s nestrpljenjem očekuje duel, pa nema sumnje da će stadion crno-belih biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Ovo će ujedno biti prilika klubovima da se pripreme za nastavak prvenstvenih trka koje ih očekuju nakon reprezentativne pauze.

Spektakl će biti upotpunjen i dodelom nagrade igraču Partizana Saši Iliću koji će u subotu odigrati 791. utakmicu i na taj način će se izjednačiti sa Momčilom Mocom Vukotićem.

Program počinje od 19.15, a TV Pink obezbedila je direktan prenos sa sve Grobare koji ne budu u prilici da meč prate sa stadiona u Humskoj. Prenos će biti na kanalu Pink 2 kao i na aplikaciji KlikTV.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track