(FOTO) SAMO BOGATO: Ronaldo joj je bio prvi, sa Balotelijem ima dete, a sada se udaje za milionera
Foto: Profimedia

Starleta

(FOTO) SAMO BOGATO: Ronaldo joj je bio prvi, sa Balotelijem ima dete, a sada se udaje za milionera

Fudbal -

Starleta Rafaela Fiko staje na "ludi kamen" a srećnu vest podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama.

Ova zanosna crnka javnosti je postala poznata po svojoj spektakularnoj izjavi da je zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo bio prvi muškarac sa kojim je spavala.

Nakon te romanse uletela je u vezu sa tada veoma popularnim i jako problematičnim Mariom Balotelijem, a kruna te veze bilo je dete za koje fudbaler tvrdi da nije njegovo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Analizom DNK utvrđeno je da je Baloteli ipak otac deteta.

Šta se sa Rafaelom dešavalo posle mužnog suđenja u kome se utvrđivalo očinstvo nije mnogo poznato, ali zahvaljujući društvenim mrežama mediji koji prate život ove starlete objavili su da će uskoro da se uda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

I to za koga - Aleksandra Mogija, sina nekadašnjeg sportskog direktora Juventusa Lučiana Mogija.

Njena prošlost neće smetati izabranikovoj porodici koja se već godinama nalazi u centru skandala, te im još jedan kao što je ženidba njihovog mezimca za italijansku starletu neće poremetiti porodične odnose.

Naime, Lučiano Mogiji već devet godina se tereti za malverzacije u Juvenstusu, zbog čega je klub bio i izbačen iz serije B i oduzeta su joj dva šampionska trofeja.

Krivični postupak se završio tako što je kazna od dve godine i nekoliko meseci odbačena, a u međuvremenu je stvar zastarela te je Lučiano sada slobodan čovek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track