SEKS-BOMBE: Ovo su lepotice Orlova
Foto: Instagram

Zbog njih naši fudbaleri pobeđuju

SEKS-BOMBE: Ovo su lepotice Orlova

Fudbal -

Fudbaleri Srbije sutra dočekuju Austrijance, a na meču će imati dodatnu motivaciju jer će ih iz lože stadiona „Rajko Mitić“ bodriti lepše polovine

Na krilima ovih lepotica „orlovi“ lete ka Rusiji! Devojke i supruge srpskih reprezentativaca biće u svečanoj loži stadiona „Rajko Mitić“ i iz sveg glasa bodriti Srbiju na sutrašnjem meču protiv Austrije (20.45).

Uz podršku Kristine, Jovane, Valentine, Milice, Suzane i ostalih izabranica fudbalera Srbije uspeh je zagarantovan. Lepše polovine reprezentativaca dolaze na najveći srpski stadion kako bi pomogle Srbiji da dođe do bodova u izuzetno važnom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Za njih su već rezervisana mesta u svečanoj loži, odakle će iz sveg glasa navijati za tim Slavoljuba Muslina.

Ono što svakako raduje jeste činjenica da starlete imaju sve manje „posla“ oko „orlova“. Naime, većina fudbalera je u višegodišnjim bračnim zajednicama.

Oni mlađi su u vezama, a samo mali broj njih nema devojku. U braku su Branislav Ivanović, Aleksandar Mitrović, Luka Milivojević, Vladimir Stojković, Antonio Rukavina, Ljubomir Fejsa, Matija Nastastić, Aleksandar Kolarov, u dugim vezama su Zoran Tošić, Nemanja Maksimović, Aleksandar Katai, Filip Mladenović, dok status slobodnih imaju Andrija Pavlović, Filip Kostić, Predrag Rajković i Lazar Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track