(VIDEO) OVAKO SRBIN BACA U TRANS: Pogledajte kako je trener Legije zapalio svlačionicu posle pobede
Foto: Legia.com

Dosad neviđeno

(VIDEO) OVAKO SRBIN BACA U TRANS: Pogledajte kako je trener Legije zapalio svlačionicu posle pobede

Fudbal -

Srpski stručnjak Aleksandar Vuković je vršilac dužnosti trenera Legije iz Varšave, a trenutno je fudbalska Evropa opčinjena 37-godišnjim Banjalučaninom.

Legija je u subotu uveče dobila prvenstveni meč protiv Leha u šokantnoj završnici, a onda je usledio neviđeni šou čiji je inicijator bio upravo Vuković.

Aktuelni prvak Poljske i učesnik Lige šampiona vodio je od 64. minuta golom mađarskog reprezentativca, inače Srbina, Nemanje Nikolića sve do 90. minuta, kada su gosti izjednačili iz penala. Međutim, trijumf Legiji doneo je Finac Kasper Hamalainen u 93. Usledilo je ludilo na terenu i tribinama. Ali to nije ništa naspram onog što je usledilo u svlačionici...

Vuković je sačekao da svi njegovi igrači uđu u svlačionicu, a onda ušao i počeo da šapuće. Sve glasnije i glasnije je izgovarao reči navijačke pesme, a onda su svi prisutni pali u trans!

Aleksandar Vuković je preuzeo ekipu Legije posle debakla u Ligi šampiona protiv Borusije Dortmund (0:6), u momentu kada je prvak bio na 14. mestu u prvenstvu! Uspeo je da stabilizuje tim, koji je u četiri meča Ekstraklase pod njegovim vođstvom osvojio sedam bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track