GROBARI KOSMET: Vučelić nelegalno izabran za predsednika Partizana, evo i kako
Foto: Saša Pavlić

Navijači pozivaju nadležne organe da reaguju

GROBARI KOSMET: Vučelić nelegalno izabran za predsednika Partizana, evo i kako

Fudbal -

Navijači Partizana sa Kosmeta okupljeni pod nazivom "Grobari Kosmet" oglasili su se posle izbora Milorada Vučelića za predsednika kluba iz Humske.

"Grobari Kosmet" tvrde da za izbor nove uprave nije postojao kvorum, što je u izjavi za Kurir rekao i Nenad Bjeković, i da su Vučelić i saradnici vlast preuzeli na nelegitiman način.

"Navijači Partizana sa Kosmeta javno iskazuju nepravilnosti koje su se desile na Skupštini i pozivamo nadležne državne organe da reaguju i spreče nelegalan izbor predsednika FK Partizan", kaže se u saopštenju.

"Prethodnih meseci bili smo svedoci dela aktuelnih rukovodioca koji su svojim nemarnim, nemoralnim i bahatim ponašanjem uništavali FK Partizan. Uz pomoć mnogobrojnih prevara, manipulacija i kršenja Statuta uspeli su konačno da organizuju Skupštinu po svojoj meri i uz pomoć još jedne prevare izaberu predsednika", dodaje se u saopštenju.

"Grobari Kosmet" uveravaju da Skupštini nije prisustvovalo 33 delegata koliko je neophodno za kvorum.

"Današnjoj Skupštini je prisustvovao 31 delegat, od toga 16 zakonitih i 15 nezakonitih. Na Skupštini nisu bili prisutni predstavnici navijača. Kada su aktuelni rukovodioci primetili da im nedostaje još 2 delegata za kvorum, Vladimir Vuletić je ubacio dvoje ljudi iz publike i predstavio ih kao članove Skupštine. Samim tim, ovo je još jedna loša predstava aktuelnog rukovodstva, kojima su lični interesi bitniji od interesa FK Partizan, a izbor rukovodstva je apsolutno nelegalan i nelegitiman. Zato pozivamo nadležne državne organe da reaguju i putem veštačenja utvrde ko je od delegata zaista bio prisutan, a da se protiv lica koja su falsifikovala potpis podnesu krivične prijave", zaključuje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track