Miha ni kao fudbaler nikog nije jeb.v.o

Milan Živadinović

Miha ni kao fudbaler nikog nije jeb.v.o

Fudbal -
Izbacivanjem Ljajića iz tima svim onim poluigračima, koji su umislili da zavređuju da nose dres sa državnim grbom, dao do znanja da će se poštovati samo red i disciplina, rekao je bivši selektor Srbije

BEOGRAD - Milan Živadinović, nekadašnji selektor Jugoslavije, dao je punu podršku selektoru Sinišu Mihajlovića kada je reč o izbacivanju Adema Ljajića iz reprezentacije jer je odbio da peva himnu.

"Svaka čast Siniši Mihajloviću. Ispostavilo se kao tačno moje uverenje da će kao selektor zavesti red. U reprezentaciju mnogi dolaze bez kvaliteta i bez zasluga. Do sada smo imali selektore poslušnike, a sada imamo nekoga ko će ozbiljno da radi svoj posao", rekao je Milan Živadinović za Sport 26.

Bivši selektor tvrdi i da će Mihajlović ovim potezom podići svoj autoritet na najviši nivo.

"Mihajlović ni kao igrač nikoga iz FSS nije je..... ni za suvu šljivu. Insistiram da baš tako napišete, tim rečima. Dobro je da se nije promenio ni kao selektor. Ovim potezom je svim onim poluigračima, koji su umislili da zavređuju da nose dres sa državnim grbom, dao do znanja da će se poštovati samo red i disciplina", bio je jasan Živadinović.

Bivši selektor je rekao da je veoma razočaran postupkom Adema Ljajića.

"Adem bi trebalo da shvati u kojoj i kakvoj Srbiji živi, a ne da bude pod uticajem nekih grupa koje ne žele dobro ni njemu ni ovoj državi. Igrači treba da budu zahvalni što im je jedan Siniša Mihajlović dao šansu da igraju protiv prvaka Evrope i sveta, Španije, da budu srećni što uopšte imaju priliku igraju za svoju državu".

Treba da za državni grb podmetnu glavu tamo gde niko neće nogu, treba čak i krvavi da izađu sa terena, a ne da pametuju da li će da pevaju himnu ili ne".

Živadinović je posavetovao Mihajlovića i poručio mu da mora da se odupre pritisku medija zbog svoje hrabre odluke.

Podsetimo, Adem Ljajić nije pevao himnu "Bože pravde" na prijateljskoj utakmici Srbije i Španije iako je potpisao i pristao da će pevati. Pravdao se privatnim razlozima, a selektor Srbije Siniša Mihajlović ga je izbacio iz tima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track