INCIDENT U NIŠU Bogdanović: Sramota je da se niko nije osvrnuo na suđenje!
Foto: Beta

Vojvodina sprovodi istragu

INCIDENT U NIŠU Bogdanović: Sramota je da se niko nije osvrnuo na suđenje!

Fudbal -

Ne znamo šta se desilo u svlačionici i kako su razbijena vrata. Ispitaćemo slučaj i kazniti odgovorne, rekao je Bogdanović

Potpredsednik FK Vojvodina iz Novog Sada Dalibor Bogdanović rekao je da će nadležni u klubu ispitati kako je došlo do lomljave vrata i pod kojim okolnostima u svlačionici FK Radnički iz Niša minulog vikenda.Najavio je da će klub kazniti one koji su to uradili.

- Ne znamo šta se desilo u svlačionici i kako su razbijena vrata. Ispitaćemo slučaj i kazniti odgovorne. Sramota je da se niko nije osvrnuo na sramno suđenje Pipera u ovom meču između Radničkog i Vojvodine, koji je praktično bio derbi kola. Pretpostavljam da je revolt zbog suđenja koje smo imali na utakmici bio uzrok tog incidenta u svlačionici - smatra Bogdanović.Funkcioner Vojvodine se izvinio upravi FK Radnički zbog nemilog događaja u svlačionici.

- Hvala gradonačelniku Niša na veličanstvenom prijemu u Gradskoj kući za predstavnike našeg kluba. S Radničkim imamo odlične odnose, koje ćemo nastaviti da održavamo - istakao je Bogdanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track