ĐAVOLIMA SAVETE DELI VIDOVNJAK: Vrač iz Gane otkrio uzroke loše igre Junajteda
Foto: Reuters

Svašta

ĐAVOLIMA SAVETE DELI VIDOVNJAK: Vrač iz Gane otkrio uzroke loše igre Junajteda

Fudbal -

Jako loše igre Mančester junajteda ovde sezone pokušaće da reši niko drugi do vrač iz Gane.

Novi trener "crvenih đavola" Žoze Murinjo se susreće sa velikom brojem problema koje ne ume da reši.

Ali rešenje postoji i to će mu dati Nana Kvaku Bonsam, vrač iz Gane!

Kako kažu stručnjaci za ovu vrstu magije koju primenjuje poznati svetski vrač, njegova tehnika bi trebala da uništi "duhove prošlosti" koje prate posebnog od kako se preselio na Old Traford.

A sve je počelo onog trenutka kada je Portugalac uvredio nekadašnju doktorku Čelzija Evu Karinero. Na njega je bačena crna magija koja će biti skinuta onog trenutka kada se Posebni izvini doktorki.

"Ona ima đavolski duh koji uzrokuje sve probleme u Junajtedu i to utiče i na najbolje igrače kao što su Pogba i Ibrahimović. Ja sam navijač Mančester Junajteda i zato pozivam i navijači i nadležne u klubu da pritisnu Murinja da uputi izvinjenje", objasnio je Nana Kvaku Bonsam.

Međutim, Žoze je "tvrd orah".

"Murinjo je veoma tvrdoglava osoba i zato kažem sada, a ponoviću koliko god puta bilo potrebno, ako se ne izvini Evi Karneiro, neće imati uspeha ni u ovom, ni u bilo kom drugom klubu", rekao je istaknuti vrač.

Takođe, cenjeni vidovnjak rekao je da tu posebna magija ne može mnogo da pomogne kao izvinjenje.

"Verujte mi, to je jedino rešenje. Klubu ne bi pomoglo ni da dovedu Mesija ili da vrate Ronalda. Opet bi imali loše rezultate, u stvari, najgore u istoriji kluba", objasnio je vrač iz Gane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track