JAKA GLAVOBOLJA ZA SELEKTORA: Evo zašto Muslin ima mnogo razloga za brigu pred Vels
Foto: Dado Đilas

U susret meču u Kardifu

JAKA GLAVOBOLJA ZA SELEKTORA: Evo zašto Muslin ima mnogo razloga za brigu pred Vels

Fudbal -

Srpski fudbaleri koji igraju za reprezentaciju ne mogu da se pohvale da su imali značajne uloge u svojim ekipama ovog vikenda.

Selektor „orlova“ Slavoljub Muslin sigurno ne može biti zadovoljan formom većine igrača pred duel s Velsom sledeće subote u Kardifu. Mnogi od njih su više presedeli na klupi ili čak nisu bili ni u protokolu. Najveću brigu stvara mu Nemanja Gudelj iz Ajaksa, koji je odstranjen iz prvog tima jer je odbio da sedi juče na klupi za meč protiv AZ Alkmara.

Dobre partije već standardno pruža Aleksandar Mitrović, koji se nije upisao u listu strelaca u pobedi Njukasla protiv Kardifa sa 2:1, ali je asistirao kod prvog pogotka. Nemanja Matić je u ubedljivom trijumfu protiv Evertona rezultatom 5:0 bio jedan od najboljih „plavaca“.Kapiten naše reprezentacije Branislav Ivanović ponovo je ceo meč presedeo na klupi i, kako sada stvari stoje, na njega više ne računa menadžer Čelsija Antonio Konte, a prema pisanju engleskih medija, gotovo je siguran njegov odlazak iz kluba u januaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track