ALAL VERA: Vladimir Stojković čeka drugog sina

Golmana obradovale lepe vesti

ALAL VERA: Vladimir Stojković čeka drugog sina

Fudbal -

Vladimir Stojković plakao od sreće kad su lekari utvrdili da će njegova supruga Valentina roditi muško dete

Vladimir Stojković Stojke za četiri meseca će postati otac još jednog sina!Golman fudbalske reprezentacije i njegova žena Valentina, koja je u petom mesecu trudnoće, pol bebe su otkrili samo članovima porodice i najbližim prijateljima.

- Vladimir je priželjkivao ćerku, pošto je u braku s prvom ženom Bojanom dobio sina Lava. Ipak, kad mu je saopšteno da će dobiti još jednog dečaka, zaplakao je od uzbuđenja i sreće. Odmah je pozvao brata, kumove i drugare kako bi se pohvalio - otkriva naš izvor i nastavlja:Porođaj u Engleskoj- Valentina trudnoću vodi na jednoj privatnoj klinici u Engleskoj, gde živi s mužem. Tamo će se i poroditi. Ona nije želela da sazna pol deteta, ali Stojke je insistirao na tome jer je bio nestrpljiv. On brine o svojoj trudnoj ženi i od nje samo zahteva da se što više odmara. Pažljiv je i svoje slobodno vreme provodi s njom. Njih dvoje uveliko opremaju sobu za bebu, što je Valentini trenutno jedina zanimacija - kaže jedan Stojketov drug.Veliki planoviVladimir je ranije za Kurir rekao da mu je najveća želja da sa Valentinom, kojom se oženio 10. juna ove godine, osnuje veliku porodicu, pa se neće zadržati samo na jednom detetu s njom.- Valentina je žena za sva vremena. S njom imam velike planove za budućnost, a samo jedan od njih je da imamo mnogo dece - izjavio je Stojke posle njihovog svadbenog veselja.U toku jučerašnjeg dana pozvali smo golmana za komentar, ali nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Bivša ženaI KOD BOJANE DRUGO PA MUŠKOI Stojketova bivša žena Bojana Rajić ima još jednog sina. Ona je u braku s Branimirom Đurđevićem rodila naslednika, koji je 1. novembra proslavio prvi rođendan. Njen i Stojketov prvenac Lav obožava brata. Inače, bivša manekenka se, otkako se po drugi put udala, povukla iz javnosti i posvećena je privatnom biznisu i porodici.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track