SRBIJA NAPADA VELS: Spavaš li mirno, Garete Bejle?
Foto: Reuters

Orlovi sutra (20.45) igraju u Kardifu

SRBIJA NAPADA VELS: Spavaš li mirno, Garete Bejle?

Fudbal -

U poslednje vreme sam u formi, a verujem da će Tadić uključiti “navigaciju” i asistirati mi za gol, kaže Aleksandar Mitrović

Neka se oni plaše nas - jasan je ubojiti srpski centarfor Aleksandar Mitrović pred sutrašnji (20.45) meč s Velsom u Kardifu.A zaista je mnogo razloga zbog kojih Garet Bejl i ostatak domaće čete treba da strepe. “Orlovi” danas kreću put Kardifa kao prvoplasirani u grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a popularni Mitrogol razbio je u Liga kupu i Čempionšipu, gde je u roku od četiri dana postigao isto toliko golova za Njukasl.- Trebalo bi da se plaše naših napadača Tadića, Kataija i mene. U poslednje vreme igram dobro, u formi sam i nadam se da ću doprineti pobedi Srbije u Velsu i tako nastaviti s golovima - kaže Mitrović samouvereno, ne skrivajući ambicije:- Bio bih zadovoljan samo sa tri boda. Imamo ekipu da dobijemo svaku utakmicu, tako igramo, i u Velsu neće biti izuzetaka. Nadam se da će Tadić da “uključi navigaciju” i da mi asistira.

Dodaje da Vels ne čini samo Garet Bejl, jer ta reprezentacija ima još kvalitetnih fudbalera, ali šansa Srbije je u nešto sporijoj odbrani.- Imaju kvalitetne pojedince, poput Alena i Remzija, a Bejl nije igrač koji sam može da igra i pređe ceo teren. Ako budemo igrali kao tim, ne bi trebalo da bude problema - smatra Aleksandar Mitrović.

Antonio RukavinaPOBEDOM BISMO IZBACILI VELS IZ TRKEDesni bek Antonio Rukavina ističe da bi Srbija pobedom u Kardifu napravila veliki korak ka plasmanu na Mundijal.- Pobedom bismo poljuljali Vels i izbacili ga iz trke, ali i utabali sebi put ka Svetskom prvenstvu. Takođe, stekli bismo veliko samopouzdanje. S druge strane, možda bismo bili zadovoljni bodom u zavisnosti od toga kako se stvari budu odvijale na terenu - rekao je Rukavina.

P. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track