(FOTO) PRVA GOSPOĐA SVETSKOG FUDBALA: Ova baka je uradila nešto NEVEROVATNO
Foto: Tviter

(FOTO) PRVA GOSPOĐA SVETSKOG FUDBALA: Ova baka je uradila nešto NEVEROVATNO

Fudbal -

Engleskinju Viv Bodikot (59) mnogi smatraju prvom gospođom svetskog fudbala. Baka Viv decenijama pomno prati dešavanja u svetu ovog sporta, posebno Čelsija čiji je verni navijač.

Baka Viv je posebno opsednuta portugalskim menadžerom Žozeom Murinjom. Toliko, da je uradila nešto neverovatno. Tri puta je njegovo ime tetovirala na svom telu, kornjači je dala njegovo ime, a prošle godine kada je Murinjo dobio otkaz u Čelsiju ona je otkazala proslavu Božića iz žalosti.

"Odlučila sam da otkažem božićnu proslavu. Pojela sam salatu za Božić, zaključala se u sobu i zaspala. To je bilo sve. Deo mene još voli Čelsi, ali sad navijam za Mančester junajted," otkriva Murinjova navijačica koja ga još nije upoznala.

"Ispunio bi mi se san. Verojatno bi popričala s njim, ali bila bi pod dojmom. Mislim o njemu svaki dan, ceo dan, njegova slika stoji kraj kreveta, toliko ga volim".

Viv Bodikot, Foto: Tviter
Viv Bodikot, Foto: Tviter

Viv je treću tetovažu sa imenom portugalskog stručnjaka stavila nedavno, kada je Murinjo kažnjen od strane Fudbalskog saveza Engleske zbog komentarisanja suđenja na jednoj utakmici.

"Nisam bila srećna što je kažnjen pa sam se razveselila tetovažom "Gospođa Žoze Murinjo" na grudima. Obožavam Murinja. Cela moja porodica ga voli", kaže Viv i najavljuje da ovo neće biti poslednja tetovaža posvećena "Specijalnom", kako glasi nadimak slavnog Portugalca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track