(VIDEO) OSVETA CRNO-BELIH: Đurđević skratio Partizanove muke protiv Bačke
Foto: Saša Pavlić

Mučenje u Humskoj

(VIDEO) OSVETA CRNO-BELIH: Đurđević skratio Partizanove muke protiv Bačke

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Bačke 1:0 (0:0) u meču 16. kola Superlige Srbije.

Jedini gol na utakmici postigao je Uroš Đurđević u 78. minutu.Partizan je drugi na tabeli sa 35 bodova, dok je Bačka pretposlednja sa samo 11.Partizan će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Napretkom.

Partizan je u prvom poluvremenu imao samo jednu šansu, a ekipa iz Bačke Topole se uglavnom branila. Crno-beli su u drugom poluvremenu zaigrali angažovanije i ređali šanse, ali su postigli samo jedan gol. Prvo je Leonardo u 48. minutu sa linije penala šutirao preko gola posle odbrane golmana. Stevanović je u 55. minutu prodro po levoj strani šesnaesterca, prešao golmana Stefana Čupića, i poslao loptu u desno u liniji gola, ali je Everton nije stigao. Partizan je ipak do pobede stigao golom Đurđevića u 78. minutu.

TOK UTAKMICE:96. minut - Kraj utakmice. Partizan je pobedio 1:0!

90. minut - Utakmica je produžena za 4 minuta 89. minut - Velika šansa za Bačku

85. minut - Ređaju se šanse za crno-bele

78. minut - GOLLLLL!!! Partizan vodi 1:0!Partizan vodi 1:0. Đurđević slomio otpor gostiju.

75. minut - I dalje nema golova u Humskoj 68. minut - Veliki promašaj Božinova 64. minut - Zakuvalo se na terenu

58. minut - Kakav promašaj EvertonaNova prilika za Partizan. Leonardo je centrirao, a Everton je promašio nemoguće

55. minut - Nove šanse za PartizanJoš dve prilike za Partizan
48. minut - Kakva šansa za Leonarda
46. minut - Počelo je drugo poluvreme II poluvreme 45+2. minut - Kraj prvog poluvremena

45. minut - Igraće se još dva minutaFudbaleri Bačke prave veliki broj prekršaja, a sudija im je do sada pokazao tri žuta kartona.

38. minut - Leonardo pokušava, ali i dalje nema golovaLeonardo je pokušao dva puta u pet minuta da ugrozi protivnički gol, ali i dalje nema promene rezultata

23. minut - I dalje bez golova u Humskoj

15. minut - Partizan napada, Bačka se braniPartizan napada, ali i dalje bez golova na stadionu u Humskoj3. minut - Leonardo šutira pored golaPrva šansa na utakmici za Partizan. Leonardo sa oko 20-ak metara iz slobodnog udarca šutira pored gola

1. minut
NIKOLIĆ POZIVA NA OPREZ UOČI DUELA SA BAČKOM: Najteže su unapred dobijene utakmice

U debitantskom meču u elitnom društvu Bačvani su uspeli da ostanu neporaženi u duelu sa aktuelnim vicešampionom i nema sumnje da su im to zapamtili igrači tima koji sa klupe predvodi Marko Nikolić.

Partizan je u seriji od devet utakmica bez poraza u ligaškom takmičenju i ima šest bodova manje od vodeće Crvene zvezde, dok je Bačka tek na 15. mestu sa samo 11 osvojenih poena, a sa tri boda prednosti u odnosu načačnski Borac koji je poslednji na tabeli.

SASTAVI

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić - Jevtović, Everton - Janković, Leonardo, A. Stevanović - Đurđević. Rezerve: N. Stevanović, Mihajlović, Đuričković, Ilić, Radin, Božinov, Vlahović. Trener: Marko Nikolić

BAČKA: Čupić, Nikolić, Ilić, Klisura, Đurić - Bajić, Balabanović - Švonja, Čeković, Trivunović - Zečević. Rezerve: Stepandić, Galić, Luković, Milovac, Dukić, Jević, Macanović. Trener: Zoran Govedarica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track