Orlovi u Švedskoj, Miha kaže da im nije lako
Foto: Saša Pavlić

Sleteli

Orlovi u Švedskoj, Miha kaže da im nije lako

Fudbal -
Selektor Siniša Mihajlović osvrnuo se na dosadašnji učinak turneje na kojoj je Srbija doživela poraze od Španije i Francuske (2:0).Mihajlović je rekao da razume reprezentativce, kojima "nije lako da igraju tri jake utakmice na kraju sezone"

STOKHOLM - Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Stokholm gde će u utorak od 19 časova odigrati prijateljski meč protiv selekcije Švedske.

Selektor Siniša Mihajlović osvrnuo se na dosadašnji učinak turneje na kojoj je Srbija doživela poraze od Španije i Francuske (2:0).Mihajlović je rekao da razume reprezentativce, kojima "nije lako da igraju tri jake utakmice na kraju sezone"."

Videlo se da su i selekcija Španije i Francuske daleko ispred nas po uigranosti. Ovo je nov tim, dosta je mladih igrača. Doneli smo odluku da pružimo šansu svima. Ne kažem da bismo pobedili, ali sigurno bi bilo drugačije u svakom meču da smo išli odmah sa najkvalitetnijim timom", rekao je Mihajlović.

On je ponovio da je želeo utakmice protiv jakih protivnike kako bi proverio sve igrače.

"Biće mnogo bolje, posebno u odbrani i veznom redu, a moraćemo za napad da tražimo rešenje. Tadić je bio odličan protiv Francuske. Ostaje još Švedska, nadam se povoljnom rezultatu, ali ništa se u našim planovima neće poremetiti ukoliko on izostane. Cilj je da do početka septembra nađemo sastav reprezentacije, koji će imati poverenje", dodao je Mihajlović.

Prijateljska utakmica Švedska - Srbija biće odigrana u utorak od 19 časova u Stokholmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track