Snajderu se javlja finale Španije i Holandije
Foto: KURIR

EURO 2012

Snajderu se javlja finale Španije i Holandije

Fudbal -
Nije bilo mnogo promena u ekipi Španije, svi njihovi igrači imaju oko 25-26 godina. Mislim da oni imaju najbolju ekipu i da će se plasirati u finale, nadam se Ai mi", izjavio je Snajder

RIM - Fudbaler milanskog Intera Vesli Snajder veruje da će se u finalu prvenstva Evrope sastati aktuelni šampion Španija i reprezentacija Holandije.

Španija je u finalu svetskog prvenstva 2010. pobedila Holandiju sa 1:0 posle produžetaka, a jedan od ključnih holandskih reprezentativaca smatra da bi "crvena furija" mogla do još jedne titule jer, kako je ocenio, ima najbolji tim.

"Nije bilo mnogo promena u ekipi Španije, svi njihovi igrači imaju oko 25-26 godina. Mislim da oni imaju najbolju ekipu i da će se plasirati u finale, nadam se Ai mi", izjavio je Snajder.

Poznati fudbaler se osvrnuo na poslednji meč protiv izabranika selektora Visentea del Boskea i naglasio da holandski tim uvek teži "pozitivnoj igri".

"Mi uvek želimo da igramo napadački fudbal, tako i protiv Španije. Imali smo sličan stav i uoči finala svetskog prvenstva. Međutim, ponekad morate da se prilagodite toku utakmice", kazao je Snajder.

Na kontinentalnom šampionatu, kojeg od 8. juna do 1. jula zajednički organizuju Poljska i Ukrajina, Holandija će igrati u B grupi sa Danskom, Nemačkom i Portugalijom, a Španija u grupi C sa Italijom, Irskom i Hrvatskom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track