LETEĆE PERJE U ZVEZDI: Božović ljut, hoće da ode!
Foto: Dado Đilas

Zakazao sastanak s Terzićem

LETEĆE PERJE U ZVEZDI: Božović ljut, hoće da ode!

Fudbal -

Trener Zvezde traži od direktora jasnu sliku o klubu, a posebno je revoltiran pričom da mu je već nađena zamena

Miodrag Božović ozbiljno razmišlja o tome da napusti Crvenu zvezdu!Grof je zakazao sastanak oči u oči s generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem za četvrtak, posle čega će biti jasno da li odlazi ili ostaje na Marakani.Kasne plateMesecima je trener Crvene zvezde izražavao nezadovoljstvo, a njegova mišljenja iznesena na konferencijama mnogo puta su bila u koliziji sa stavovima rukovodstva. Loša finansijska situacija, činjenica da zaposlenima kasni plata, kao i da tokom leta nisu dovedena željena pojačanja uslovili su da Grof počne da razmišlja o tome da napusti klub, iako ima važeći ugovor do 2018. godine.

Poslednjih dana, navodno, pojavila se priča da su neki ljudi iz uprave Crvene zvezde razgovarali s dvojicom trenera koji bi mogli od januara da preuzmu ekipu. Sve to je došlo do Grofa, pa je on, vidno iznerviran, poručio rukovodstvu da želi sastanak.Novi posaoPre nekoliko dana Božović je odbio ponudu kluba Krila Sovjetov iz Rusije. U slučaju da saradnja pukne, prozivku u januaru izvršiće novi trener, a šanse se najviše daju Slaviši Stojanoviću, Ivanu Jovanoviću i Nenadu Lalatoviću.

Druga stranaTERZIĆ PORIČE: GROF OSTAJEGeneralni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom spekulacija o smeni Miodraga Božovića.- Crvena zvezda ima trenera i on se zove Miodrag Božović! Imamo ugovor sa Grofom do juna 2018. i jedino o čemu razmišljamo u ovom trenutku jeste da pobedom u Surdulici završimo uspešnu jesenju sezonu - istakao je Terzić.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja