DELIJE: Poruka sa Tvitera je lažna, naša dva profila su na OVOJ mreži
Foto: Saša Pavlić Kurir

Oglasili se navijači Zvezde

DELIJE: Poruka sa Tvitera je lažna, naša dva profila su na OVOJ mreži

Fudbal -

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde izdale su saopštenje u kojem se kaže, da je poruka koja se pojavila na Tviteru, a tiče se najave odlaska trenera Miodraga Božovića sa klupe crveno-belih fudbalera, upućena sa lažnog profila i da nije stav te navijačke grupe.

"Ukoliko je istina da Grof poslednji put vodi ekipu u sredu, Terzić i ekipa znaju kakvi su im uslovi dati ukoliko ne žele probleme", piše u poruci.

"Povodom natpisa u pojedinim novinama gde se vade citati sa lažnih Tviter, Instagram i Fejsbuk profila u ime naše grupe, želimo da skrenemo pažnju da sem Fejsbuk stranice "Fondacija Delije" i " Butik Delije", mi kao grupa nemamo nikakve veze sa ostalim grupama koje su napravljene na bilo kojoj društvenoj mreži. Navijači Zvezde mogu slobodno sve one koji u naše ime otvaraju takve naloge da smatraju provokatorima i ljudima koji ne misle dobro ni našem klubu ni grupi. Koliko je sve to zloupotrebljeno dovoljno govori pokazatelj da takve grupe na društvenim mrežama imaju po nekoliko desetina hiljada pratilaca. Dužni smo da skrenemo pažnju tim ljudima da su prevareni i da bilo šta što pročitaju na tim stranicama nema veze sa našom grupom", stoji u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track