(VIDEO) DUŠA POTPUNO SLOMLJENA: Preživeli igrač Šapekoensea grcao u suzama tokom obraćanja javnosti
Foto: Printskrin/Youtube

Suza suzu stiže

(VIDEO) DUŠA POTPUNO SLOMLJENA: Preživeli igrač Šapekoensea grcao u suzama tokom obraćanja javnosti

Fudbal -

Alan Rušel, fudbaler Šapekoensea koga su spasioci prvog pronašli nakon stravične avioske nesreće u Kolumbiji, posle izlaska iz bolnice obratio se javnosti.

Sala za konferenciju bila je premala da primi sve koji su došli kako bi prisustvovali obraćanju fudbalera koji je samim čudom preživeo stravičan pada viona u kome je poginula 71 osoba i skoro ceo tim brazilskog kluba Šapekoense.

Neutešni Alan Rušel gušio se u suzama tokom konferencije za medije na kojoj je govorio o detaljima stravične avionske nesreće.

"Kada smo presedali u Boliviji, direktor kluba me je zamolio da se premestim. Sedeo sam u zadnjem redu s jednim novinarom. Nisam želeo da se premestim, ali sam poslušao direktora. Onda sam video Folmana koji mi je rekao da sednem do njega. To je sve čega se sećam - rekao je kroz suze Rušel, a potom nastavio:

"Igubio sam mnogo prijatelja, ali nastaviću dalje. Misliću na one koji su poginuli i otišli s Bogom. Uradiću sve kako bi se vratio fudbalu. Ali trebaće mi vremena kako bih ojačao", iskren je Alan koji priznaje da je jedva čekao da ga puste iz bolnice.

"Čim sam došao kući, pojeo sam odrezak, pirinač i grašak. Sve što sam hteo bilo je da legnem pored supruge, da vidim majku i psa. Ne postoji objašnjenje za ovo čudo koje mi se dogodilo", kaže Rušel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track