BLOG UŽIVO, VIDEO: Minimalac Sautemptona protiv Liverpula u polufinalu Liga kupa
Foto: Reuters

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Minimalac Sautemptona protiv Liverpula u polufinalu Liga kupa

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:14 - Milojević: Ponosan sam, pobedili smo ozbiljan timTrener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je ponosan na svoje košarkaše jer su večeras pobedili "ozbiljnu ekipu" Strazbura."Ovo je bila veoma važna utakmica za nas jer smo pobedili ozbiljan tim sa ozbiljnim trenerom i veoma sam ponosan na moje momke. U mnogim stvarima su nadigrali protivnika", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Sremskoj Mitrovici.Mega je zabeležila četvrtu pobedu u 12 kola Lige šampiona, pošto je na svom terenu sa 86:82 savladala Strazbur.Srpski klub je imao i 17 poena prednosti, ali je do trijumfa došao u neizvesnoj završnici."Na kraju je izašla na videlo naša mladost, vodili smo 17 poena razlike i počeli često da gubimo lopte i dali im šansu da se vrate. Ali, pobedili smo, i to je najvažnije. Sa ovom pobedom smo dobili samopouzdanje za nastavak sezone", kazao je Milojević.Košarkaš Mege Vlatko Čančar kazao je da se pokazao nedostatak iskustva njegovog tima."Igrali smo veoma dobro prvih 35 minuta, a pred kraj se videlo da nemamo iskustvo, lako smo gubili lopte i dali protivniku šansu da se vrati u utakmicu, ali smo imali sreću da pobedimo", kazao je Čančar.Trener Strazbura Vensan Kole rekao je ključ utakmice bila agresivnija igra i dominacija u skoku srpskog kluba.

22:38 - Juventus preko Atalante do četvrtfinala Kupa ItalijeFudbaleri Juventusa plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije, jer su kao domaćini pobedili Atalantu 3:2 (2:0).Branilac trofeja je pogocima Dibale i Mandžukića već posle 34 minuta imao ubedljivu prednost. Gosti su je "prepolovili" u 72. minutu preko Konka. Pjanić je tri minuta kasnije iz penala vratio Juventus na "plus dva", ali da završnica ipak bude neizvesna pobrinuo se debitant u ekipi Atalante Late Lat, koji je u 81. minutu zatresao mrežu domaćina. Međutim, Atalanta nije imala snage da stigne do izjednačenja, pa je dalje prošao Juventus.

22:37 - Minimalac Sautemptona protiv Liverpula u polufinalu Liga kupaFudbaleri Sautemptona pobedili su Liverpul 1:0 (1:0) u prvoj utakmici polufinala Liga kupa Engleske. Jedini gol postigao je Redmond u 20. minutu i tako "svecima" obezbedio kapital pred revanš na "Enfildu" za dve nedelje.Za domaćina je ceo meč odigrao srpski reprezentativac Dušan Tadić. S druge strane, trener Liverpula je u 61. minutu u igru uveo oporavljenog Filipa Kutinja, ali ni Brazilac nije mogao da pomogne "crvenima" da izbegnu poraz.U utorak u prvom polufinalu Mančester junajted je savladao Hal 2:0.

22:19 - Francuski rukometaši furiozni protiv Brazila na otvaranju SPRukometaši Francuske pobedili su Brazil 31:16 (17:7) na otvaranju Svetskog prvenstva. Domaćin i branilac titule bio je ubedljiv na startu takmičenja u Grupi A. To je bila jedina utakmica današnjeg programa.Najefikasniji je bio Porte sa šest golova, a kod Brazilaca Toledo sa pet.

21:50 - Brazilski odbojkaši bez selektora, Rezende otišao posle 16 godinaSelektor muške odbojkaške reprezentacije Brazila, legendarni Bernardo Rezende, napustio je to mesto posle 16 godina. Popularni Bernardinjo je sa odbojkašima Brazila osvojio dve zlatne olimpijske medalje, 2004. u Atini i 2016. u Rio de Žaneiru. Takođe, brazilske odbojkaše je vodio do tri titule svetskog šampiona i šest trofeja u Svetskoj ligi. On će ubuduće obavljati funkciju izvršnog direktora Odbojkaškog saveza Brazila, a na mestu selektora će ga zameniti Renan Dal Zoto. Bernardo Rezende nastaviće da vodi ženski odbojkaški klub Rio de Žaneiro, čiji je trener od 2004. godine.

20:53 - Vojvodina maksimalna u Kupu CEVOdbojkaši Vojvodine ostvarili su maksimalnu pobedu u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa CEV. Vojvodina je večeras u Novom Sadu savladala rumunsku Arkadu iz Galacija (Bojan Janić, Nikola Rosić, Nemanja Radović) sa 3:0, po setovima 25:16, 25:21 i 25:22, posle 78 minuta igre.Druga utakmica je na programu naredne srede, 18. januara u Galaciju od 16,00 časova po našem vremenu.Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 dobijaju se 3 boda, a ukoliko je rezultat 3:2, pobednik dobija 2 boda, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe posle dve utakmice imaju isti broj bodova, konačnog pobednika će odlučiti “zlatni set” (do 15 poena), koji će se odigrati odmah po završetku druge utakmice.Vojvodina NS Seme će u osmini finala, ukoliko eliminiše Rumune, igrati sa boljim iz duela Pjaćenca (ITA) – Hipo Tirol Insbruk (AUT). U prvom meču, odigranom u Italiji, Pjaćenca je pobedila sa 3:0 (25:21, 25:22, 25:12).Mečevi osmine finala Kupa CEV na programu su 1. i 15. februara.

20:27 - Mega bolja od Strazbura u Ligi šampionaKošarkaši Mega Leksa ostvarili su četvrtu pobedu u FIBA Ligi šampiona, pošto su večeras u Sremskoj Mitrovici sa 86:82 pobedili Strazbur. Mega je ostala u igri za plasman u narednu fazu takmičenja, pošto posle 12 kola Grupe D ima četiri pobede i osam poraza. Strazbur ima skor 7/5. Najefikasniji protiv francuskog kluba bio je Vlatko Čančar sa 20 poena, Jovan Novak je postigao 17, a Kostja Mušidi 15. Strazbur je sa 18 predvodio Romeo Trevis. Mega će u sledećem kolu gostovati Ostendeu u Belgiji, u utorak 17. januara od 20.30.

18:12 - Policija u Riju istražuje kradju na MarakaniPolicija u Rio de Žaneiru objavila je da istražuje kradju nekoliko stvari sa možda najpoznatijeg fudbalskog stadiona na svetu - Marakane. Policija je saopštila da su ukradene dve bronzane biste, dva televizora i deo bakarnog creva. Jedna od bisti je ona novinara Marija Filjoa, čoveka po kome je stadion posle zvanično nazvan. Na Marakani je 2014. godine odigrana finalna utakmica Svetskog prvenstva, a u avgustu 2016. održana je ceremonija otvaranja Olimpijskih igara. U decembru je na njoj odigran jedan prijateljski susret, što je poslednja utakmica igrana na njemu. Brazilski list O Globo imao je pristup stadionu i objavio je fotografije na kojima se vide iščupana sedišta, spržena trava koja nije zalivana i boja kako se skida sa unutrašnjih zidova. Administrator stadiona, brazilski konglomerat Odebreht (Odebrecht), želi da ga vrati državi Rio. Obe te instance imale su mnogo problema sa korupcijskim skandalima i ekonomskom krizom. Čelnici Fudbalskog saveza Rio de Žaneira sastaće se sledeće nedelje s klubovima iz Rija. Očekuje se da će izraziti nameru državnih vlasti da intervenišu, ali to će teško biti moguće, jer je regionalna vlast proglasila "finansijsku štetu", zbog čega javnim radnicima mesecima kasne plate.

17:45 - Makelele priključen stručnom štabu SvonsijaNekadašnji francuski fudbaler Klod Makelele pridružio se Polu Klementu u stručnom štabu engleskog premijerligaša Svonsija. Oni su već sarađivali u Čelziju i Pari Sen Žermenu, dok je Makelele igrao u tim klubovima, a Klement bio pomoćni trener. Svonsi je pretposlednji na tabeli engleskog prvenstva sa bodom manje od Kristal Palasa, koji je na mestu koje garantuje opstanak. Makelele je prvo trenersko iskustvo imao u francuskoj Bastiji, koju je vodio manje od šest meseci kao prvi trener tokom 2014. godine, a otpušten je jer je ekipa pod njegovim vodjstvom zabeležila samo dve pobede. Posle toga je radio kao tehnički direktor Monaka, ali je tu proveo samo šest meseci pošto je klub napustio u junu prošle godine.

16:33 - Partizan: Igraćemo EvropuFudbalski klub Partizan saopštio je da će "igrati Evropu" i da će u četvrtak izmiriti obaveze. "Sutra će biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima poveriocima u iznosu od 370.000 evra, a po zahtevu UEFA", navodi se u saopštenju Partizana. Evropska fudbalska unija (UEFA) je odlučila da će Partizan biti izbačen iz Evrope ako u naredne tri sezone bude izborio plasman, ali su čelnici srpskog kluba rekli da je u pitanju samo upozorenje.Partizan je naknadno objavio da su i neizmirene poreske obaveze regulisane reprogramom. "Neizmirene poreske obaveze, koje se pominju u nekim medijima, su regulisane zvaničnim reprogramom koji je, u medjuvremenu, već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA", stoji u saopštenju beogradskog kluba. Takođe, navodi se da su problemi u kojima se našao Partizan rešeni uz "svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć" državnih organa i Vlade Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem. "Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava fudbalskog kluba Partizan i crno-bela sportska javnost", dodaje se u saopštenju Partizana.15:00 - Ronaldinjo se vraća fudbalu?Brazilski fudbaler Ronaldinjo (36) mogao bi da se vrati profesionalnom fudbalu posle 15 meseci pauze. Bivši igrač PSŽ-a, Barselone, Milana pregovara sa urugvajskim Nasionalom. "Vrlo ga je teško dovesti, pokušavamo već 20 dana. Tražimo sponzora kako bismo olakšali posao. Iako je igrao samo prijateljske mečeve u poslednjih 15 meseci, Ronaldinjo još uvek može da pruži mnogo na terenu", rekao je predsednik Nasionala Hose Luis Rodriges. Ronaldinjo nije igrao od 2015. kada je nastupao za Fluminense, a prethodno je nastupao za meksički Keretaro te Atletiko Mineiro.14:30 - Vazura: Neće biti suspenzije, platićemo sve na vremeGeneralni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da taj fudbalski klub sigurno neće biti suspendovan iz Evrope, jer će namiri sve potrebne obaveze u predivđenom roku. Agencija AP objavila je danas da je UEFA suspendovala Partizan na tri godine zbog dva i po miliona evra duga, uglavnom poreza. "Nismo suspendovani, već je to pretnja suspenzijom. Imamo vremena do kraja januara da izmirimo dugovanja i to ćemo učiniti. Suspenzije neće biti", rekao je Vazura. On je demantovao da je dug Partizana dva i po miliona evra. "Nije to tačna cifra. Dugujemo 450 hiljada evra. Platili smo već 90, a ostalih 360 hiljada ćemo izmiriti u predviđenom roku. Oni su pogrešili, verovatno jer je u pitanju porez, a mi smo reprogram poreza predali poslednjeg dana. Verovatno su tako pogrešili", rekao je Vazura.

13:31 - Radonjić: Fener je apsolutni favoritTrener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je Fenerbahče apsolutni favorit u utakmici 17. kola Evrolige, ali da njegova ekipa želi da pred punim tribinama parira aktuelnom vicešampionu Evrope. "Očekuje nas nova utakmica protiv Fenerbahčea, tima koji je u odnosu na prošlu sezonu napravio samo jednu izmenu, a igrali su finale Evrolige i osvojili sve ostalo. Predvodi ih najbolji trener Evrope (Željko OBradović) i zbog svega toga Fenerbahče je favorit. U prvom delu sezone lako su nas pobedili i zbog svega toga moramo da odigramo bolje, na vrlo visokom nivou, kako bismo parirali protivniku", rekao je Radonjić. Prema njegovim rečima, Zvezda mora da odigra iznad granica mogućnosti kako bi došla u priliku da zapreti turskom šampionu. "Protivnik je toliko kvalitetan i to ispunjen na svim pozicijama, sada i kompletan povratkom Bogdanovića. Cilj je da igramo dobru odbranu, da kontrolišemo skok, da dobro trčimo i imamo dobar napad, kako bismo uopšte imali šansu" poručio je Radonjić.

13:00 - Jovetić: U dobroj formi sam...Stevan Jovetić predstavljen je na stadion Ramon Sančes Pishuan kao novi igrač Sevilje. Andalužani su otkupili crnogorskog reprezentativca od Intera za 14 miliona evra. "Sevilja je veliki klub, ima sjajnog trenera, vlada porodična atmosfera u ekipi, toga sam došao ovde. Dosta lepog o klubu mi je rekao i Samir Nasri", rekao je Jovetić i nastavio: "U dobroj sam formi, trenirao sam svakog dana u Interu, videćemo šta će trener da odluči. Ne postavljam sebi određene ciljeve, želim da postižem golove i asistiram, što više, to bolje". Sevilja je druga u Primeri sa četiri boda iza lidera Reala, dok je krajem februara očekuju dueli sa Lesterom u osmini finala Lige šampiona. "Želimo da prođemo što dalje u LŠ i budemo među prva tri, četiri u prvenstvu. Biće teško, ali imamo odličan tim pa se nadam da ćemo to ostvariti. Sviđa mi se kako Sevilja igra, trude se da budu atraktivni i zanimljivi za gledanje, postižu mnogo golova", rekao je Jovetić.

12:20 - Strahinja Stepović pojačao kragujevačke VeproveJedan od najboljih srpskih reprezentativaca Strahinja Stepović novo je u nizu pojačanja aktuelnih šampiona Srbije, kragujevačkih Divljih veprova. Sportski direktor Veprova, Mirko Ćirić, istakao je da je jako zadovoljan obavljenim poslom u dosadašnjem delu predsezone. "Već par godina priželjkujem da se vratim da odigram sezonu u Srbiji. Sviđa mi se koliko je fudbal ovde napredovao i drago mi je da mi se ukazala prilika. Pregovarao sam sa par timova, nisam uspeo da se dogovorim, a zatim sam stupio u kontakt sa Džošom Hepnerom mojim bivšim trenerom iz Kraljevskih kruna i velikim prijateljem i sa njim otpočeo pregovore. Odlučio sam se za Veprove jer su godinama unazad jedan od najboljih timova u Srbiji i bili su spremni da ponude ono što meni treba", istakao je Stepović i nastavio: "Poznajem dosta momaka iz Veprova, što iz reprezentacije, što iz mlađih selekcija dok smo igrali jedni protiv drugih i siguran sam da ću se odlično uklopiti. Očekujem duplu krunu i verujem da ekipa to može da postigne".

11:50 - Murinjo: Liverpul nije odlazak u pozorišteMenadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo očekuje od navijača žestoku podršku protiv Liverpula u nedelju. Najveći engleski derbi igra se u okviru 21. kola Premijer lige, Liverpul ima pet bodova više od Junajteda na drugoj poziciji."Pozivam navijače da se bore za nas, ova utakmica ne može biti poseta pozorištu. Ovo je posebna utakmica za sve. Svi vole velike mečeve, igrači, treneri, navijači. Neka takav bude i u nedelju. Ako budemo igrali pod euforijom i igrači će biti takvi", rekao je Murinjo. Utakmica na Old trafordu na programu je u nedelju od 17 časova.

11:15 - Filip Čović najkorisniji igrač 17. kola ABA ligeKošarkaš FMP-a iz Železnika Filip Čović najkorisniji je igrač 17. kola Jadranske lige, objavljeno je danas na sajtu regionalnog takmičenja. Čović je predvodio FMP do pobede nad Igokeom. On je postigao 36 poena, uz pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte za indeks korisnosti 42. Plejmejker FMP-a bio je ujedno i najbolji poenter u 17. kolu regionalnog takmičenja, dok je košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac ostvario najviše skokova - 13, na utakmici protiv Crvene zvezde, a igrač Cibone Skoti Rejnolds bio je najbolji asistent sa 13 uspešnih dodavanja na meču protiv MZT-a. Košarkaš Zvezde Branko Lazić je upisao pet ukradenih lopti protiv Mege i tako bio najbolji "kradljivac" lopte u 17. kolu Jadranske lige.

10:55 - Mutko: Ruski sport među najčistijim u svetuPotpredsednik ruske vlade Vitalij Mutko rekao je da je "ruski sport među najčistijim u svetu", nakon što je grupa lidera antidoping agencija zatražila da nacionalni timovi te države budu isključeni sa svih međunarodnih takmičenja. Lideri 19 nacionalnih antidoping agencija, nakon samita ove nedelje, zatražili su da Rusiji bude oduzeto pravo da organizuje velika sportska takmičenja, poput Svetskog prvenstva u fudbalu naredne godine. Mutko je oštro odgovorio na optužbe, rekavši da bi agencije trebalo da "analiziraju uzorke urina", umesto što se mešaju u politiku. On je ponovio da je "ruski sport među najčistijim u svetu", pošto je britanska antidoping agencija sprovodila testiranja od kada je ruska laboratorija suspendovana zbog navodne korupcije.10:30 - Infantino o SP sa 48 timova: Nije zbog paraPredsednik FIFA Đani Infantino izjavio je da novac nije glavni razlog proširenje Svetskog prvenstva na 48 učesnika od 2026. godine. Mundijali u Rusiji 2018. i Kataru 2022. biće poslednji na kojem će učestvovati 32 selekcije, a mnogo odluku o proširenju vide isključivo kao finansijski movitisanu. "U pitanju je upravo suprotno, to je fudbalska odluka. Svaki format ima svoje prednosti po pitanju finansija. Ali, bili smo u komfornoj situaciji da odluku donesemo samo iz sportskih razloga", rekao je Infantino. U prvoj fazi SP po novom formatu biće 16 grupa po tri selekcije, a dalje će proći po dva najbolje, nakon čega će 32 tima igrati nokaut fazu. Predviđa se da će prihodi novog Mundijala biti oko šest milijardi evra, oko pola milijarde više nego na SP sa 32 tima. "Ovo je istorijska odluka koja je označila ulazak Svetskog prvenstva u 21. vek", dodao je Infantino.

10:00 - Marjanoviću 10 minuta u porazu DetroitaKošarkaši Sakramenta pobedili su u noći izmedju utorka i srede kod kuće Detroit sa 100:94, a srpski košarkaš Boban Marjanović je za 10 minuta na parketu ostvario solidan učinak. Sakramento je do trijumfa predvodio Demarkus Kazins sa 24 poena, 13 skokova i šest asistencija, dok je Entoni Toliver postigao 17. U ekipi Detroita istakao se Kentavijus Koldvel-Poup sa 21 poenom i pet skokova. Boban Marjanović je za 10 minuta na parketu postigao osam poena, uz četiri skoka. Hjuston je na svom parketu pobedio Šarlot sa 121:114, a novi tripl-dabl zabeležio je Džejms Harden. On je postigao 40 poena, uz 15 skokova i 10 asistencija. U ekipi Šarlota Kemba Voker je upisao 25 poena, 10 asistencija i šest skokova, dok je Frenk Kaminski postigao 22 poena. Rezultati NBA utakmica: Vašington - Čikago 101:99, Toronto - Boston 114:106, Bruklin - Atlanta 97:117, Hjuston - Šarlot 121:114, San Antonio - Milvoki 107:109, Juta - Klivlend 100:92, LA Lejkersi - Portland 87:108, Golden Stejt - Majami 107:95 i Sakramento - Detroit 100:94.

09:45 - Silva: Ne opterećuju me trofejiFudbaler Mančester sitija David Silva izjavio je da nije opterećen osvajanjem trofeja. Španski fudbaler je u Sitiju od 2010. godine i za to vreme je osvojio dva Liga kupa, FA kup i dve titule. "Imam osećaj da sam odavno ovde i srećan sam. Ovde se igra veoma zahtevan fudbal. Sviđa mi se mnogo stvari ovde, takmičenje je svake nedelje. Britanski navijači su neverovatni. Ja lično volim da idem od danas do sutra, nisam opsednut razmišljanjem o trofejima", rekao je Silva.09:29 - Troicki u četvrtfinalu turnira u SidnejuSrpski teniser Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Sidneju. Troicki je u osmini finala pobedio Italijana Paola Lorencija 2:0, po setovima 6:3, 6:4. Naš teniser će u četvrtfinalu igrati protiv Nemca Filipa Kolšrajbera. ATP turnir u Sidneju igra se za nagradni fond od 495.630 dolara.

09:19 - Šnajderlin pojačao Everton?

09:00 Ronaldo: Već sam deo istorije fudbalaFudbaler Reala Portugalac Kristijano Ronaldo izjavio je da su brojni trofeji koje je osvojio u karijeri dokaz da je već sada jedan od najboljih igrača u istoriji. On je u ponedeljak dobio nagradu FIFA namenjenu najboljem igraču sveta za 2016. godinu, a prethodno je osvojio i Zlatnu loptu. "Nemam dilemu da sam već sada deo fudbalske istorije. to je oduvek bio moj cilj, od kada sam počeo da igram. Nisam želeo samo da postanem igrač, već da budem zvezda koja stremi da bude najbolja. I uspeo sam. Trofeji govore za sebe i titule i individualne nagrade, ali i rekordi. Ponosan sam i to me motiviše", rekao je Portugalac. On je tokom 2016. osvojio Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo i Superkup Evrope sa Realom, kao i Evropsko prvenstvo sa Portugalom.08:49 - Tipsarević ređa pobede u BangkokuSrpski teniser Janko Tipsarević se plasirao u četvrtfinale čelendžera Bangkok 2. Tipsarević je u osmini finala pobedio Francuza Sadio Dumbiju 2:0, po setovima 6:3, 6:1. Naš teniser će u četvrtfinalu igrati protiv Francuza Aleksa Mičona. Čelendžer Bangkok 2 igra se za nagradni fond od 50.000 dolara.08:35 - Pobede Krstina, Đerea i ZekićaSrpski teniser Peđa Krstin plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Australijan open. Krstin je u prvom kolu pobedio Čeha Zdeneka Kolara 2:1, po setovima 3:6, 6:1, 7:5. Krstin će u drugom kolu igrati protiv Indijca Jukija Bambrija. Laslo Đere je pobedio Slovaka Andreja Martina 6:0, 6:2. On će u drugom kolu igrati protiv Hrvata Ivana Dodiga. Miljan Zekić je bio bolji od Nemca Benjaminak Bekera 6:4, 5:7, 10:8. Zekić će u drugom kolu igrati protiv Kineza Di Vua. Marko Tepavac je poražen od Japanca Jasutake Učijame 6:4, 7:6. Nikola Milojević je poražen od Francuza Žilijena Benetoa 6:3, 6:3.08:20 - Teriju odbijena žalba, ne igra protiv LesteraKapiten Čelsija Džon Teri moraće da odsluži jedan meč suspenzije zbog crvenog kartona, pošto je Fudbalski savez Engleske (FA) odbio njegovu žalbu. Teri je dobio direktni crveni karton u 67. minutu meča FA Kupa protiv Piterboroa zbog grubog starta na napadača Lija Angola. On će propustiti subotnji duel Premijer lige protiv šampiona Lestera. Nekadašnji kapiten Engleske zakačio je Angola dok je napadač trčao kao golu, zbog čega mu je sudija Kevin Frend pokazao crveni karton. Čelsi je meč dobio sa 4:1 i plasirao se u narednu rundu kupa, u kojoj će igrati sa Brentfordom. To je Teriju bila prva utakmica posle više od dva meseca i to je bio njegov prvi meč u prvom timu posle utakmice Liga kupa sa Vest Hemom 26. oktobra. 08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track