(VIDEO) HRVATSKA MANEKENKA TRENERU OMILJENOG KLUBA: Ti komunjaro, ubaci najbolje igrače sa klupe!
Foto: Profimedia

I sad se čudi što je kritikuju

(VIDEO) HRVATSKA MANEKENKA TRENERU OMILJENOG KLUBA: Ti komunjaro, ubaci najbolje igrače sa klupe!

Fudbal -

Čuvena hrvatska manekenka Nina Morić stala je u odbranu svojih zemljaka iz Juventusa tako što je izvređala trenera šampiona Italije Masimilijana Alegrija.

Ninu je pogodilo to što Marko Pjaca i Mario Mandžukić nisu bili u startnoj postavi "stare dame" na nedeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Fiorentine.

"Bez Pjace i Mandžukića Juventus bi bio treći, ubaci ih u igru, ti komunjaro iz Livorna", napisala je manekenka na svom Fejsbuk profilu aludirajući na Alegrijevo poreklo.

Naime, Masimilijano Alegri je rođen u Livornu, poznatom po tome što je 1921. godine u njemu osnovana Komunistička partija Italije.

Alegri je ukazao šansu i Pjaci (od 61. minuta) i Mandžukiću (od 80. minutu), ali Juventus nije uspeo da izbegne poraz u Firenci (1:2).

Nina se posle te objave našla na meti mnogih kritika.

"Neka mi neko objasni koliko se ljudi našlo uvređeno mojim rečima. Pa, zar Juventusov trener nije iz Livorna? Je li tačno da je Livorno italijanski grad s najvećom koncentracijom komunista? Nisam ni napisala da Livorno smrdi po ribi ili da Piza ima divan krajolik i toranj koji privlači milione turista, a Livorno ima samo sardine i ribare koji ih love", odbrusila je Nina Morić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track